Geberit AquaClean Tuma past in je eerste droombadkamer en budget

Je eerste droombadkamer aan het plannen? Dan hebben wij de perfecte douchewc voor jou. Een douchewc voelt als luxe, maar kost minder dan je denkt.

De AquaClean Tuma douchewc reinigt je billen met een warme douchestraal, is ongelooflijk verfrissend en het installeren is in een mum van tijd gedaan. De Tuma is leverbaar als douchewc-zitting voor je bestaande wc of als compleet toilet in een Classic of Comfort variant. Zo past ons instapmodel douchewc perfect in jouw eerste droombadkamer.

Heb je een eigen plek – check. Een eigen badkamer – check. En een eigen douchewc – waarom niet? Verwen jezelf met het comfort van een douchewc, want het instapmodel, de Geberit AquaClean Tuma, is betaalbaarder dan je denkt.

Wat is een douchewc?

Een douchewc is een toilet en bidet ineen, waarbij het onderlichaam gereinigd wordt met lichaamswarm water. Het resultaat is een fris en hygiënisch gevoel de gehele dag. Afhankelijk van het model bevat de wc onder andere ook een ingebouwde föhn en geurzuivering. Door het droog föhnen van de billen is toiletpapier overbodig geworden en de ingebouwde geurzuivering zorgt voor een altijd frisse lucht rondom het toilet, zowel tijdens als na het gebruik.

Tuma Classic

De AquaClean Tuma Classic is het instapmodel en is een compleet toiletsysteem met geïntegreerde douchefunctie. Ondanks de voordelige prijs is er niet bespaard op kwaliteit en technologie, want ook de Tuma Classic beschikt over de unieke en comfortabele WhirlSpray-douchetechnologie: een waterstraal die uitstekend reinigt en tegelijk vederzacht aanvoelt. Bovendien beschikt de Tuma over een spoelrandloze Rimfree® toiletpot. De Tuma Classic is te bedienen met de Home-app van Geberit. Wil je een stapje meer, dan heeft de Comfort-uitvoering een aantal extra comfortfuncties, waardoor het reinigen met water een ware wellnessbeleving wordt. Deze extra comfortfuncties zijn een aparte ladydouche, verwarmde toiletzitting, een föhn, geïntegreerde geurzuivering en een afstandsbediening.

Losse toiletzitting

Heb je een huurwoning of klein budget, maar wil je wel je onderlichaam reinigen met water op het toilet? Dan is de losse Tuma toiletzitting de oplossing. Deze douchewc-zitting kan eenvoudig op verschillende bestaande wc-modellen worden geplaatst en is ook weer beschikbaar in de Comfort en Classic uitvoering. De Tuma wc-zitting heeft dezelfde functionaliteiten als de Tuma complete set en is een ideale, snel realiseerbare en flexibele oplossing.

De Tuma douchewc maakt van je eerste badkamer de badkamer van je dromen, want deze douchewc laat je een totaal nieuwe wereld ontdekken, die niet de wereld kost.

Kijk voor meer informatie op www.geberit-aquaclean.nl/tuma