Partner

Geberit

Als mondiaal georiënteerde onderneming is de Geberit Groep de Europese marktleider in sanitaire producten.

De Geberit AquaClean Sela

De nieuwe Geberit AquaClean Sela is nog eleganter vormgegeven en de douchewc biedt nieuwe en verbeterde functies voor extra comfort. 

De nieuwe Geberit AquaClean Sela

De nieuwe Geberit AquaClean Sela overtuigt met zijn uitgekiende vormen en een tijdloos design. Deze elegante douchewc heeft verschillende functies om extra comfort te bieden. Zo biedt de WhirlSpray douchestraal een vederzachte maar optimale reiniging.
Het keramiek, met TurboFlush spoeltechnologie, heeft geen spoelrand waardoor het reinigen eenvoudiger is en de wc hygiënisch schoon is. De Sela douchewc vult het Geberit AquaClean assortiment perfect aan. Dankzij de hoogwaardige materialen en het strakke design past de AquaClean Sela douchewc in elk badkamerinterieur.De nieuwe Geberit AquaClean Sela overtuigt met zijn uitgekiende vormen en een tijdloos design. Deze elegante douchewc heeft verschillende functies om extra comfort te bieden. Zo biedt de WhirlSpray douchestraal een vederzachte maar optimale reiniging.
Het keramiek, met TurboFlush spoeltechnologie, heeft geen spoelrand waardoor het reinigen eenvoudiger is en de wc hygiënisch schoon is. De Sela douchewc vult het Geberit AquaClean assortiment perfect aan. Dankzij de hoogwaardige materialen en het strakke design past de AquaClean Sela douchewc in elk badkamerinterieur.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

Meer lezen over
'De Geberit AquaClean Sela'?

meer van deze professional

Stank hoeft niet te stinken

Ja, het staat er echt. Stank hoeft niet te stinken. Op ...

Omega inbouwreservoir

Het Geberit Omega inbouwreservoir is flexibel voor elke...

Sigma70 bedieningsplaat

Geberit Sigma70 bedieningsplaat spoelt geluidloos door.

Toon alle 21 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.