Rvs designrooster

Vierkante doucheput krijgt extra allure met Geberit designrooster.

Geberit designrooster

Upgrade je Geberit doucheput met rvs designroosters van Geberit. Vierkante doucheputten - meestal gebruikt bij inloopdouches - zijn een betrouwbare en bekende manier om water via de vloer af te voeren. Tevens bieden zij een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Door een Geberit designrooster te plaatsen op de basisunit van de Geberit doucheput, krijgt de badkamer extra allure. De rvs designroosters zijn er in 6 verschillende stijlen en ook los verkrijgbaar. Handig als je de bestaande doucheput wilt upgraden.

Naast esthetiek speelt het budget even zo vaak een belangrijke rol in de keuze voor sanitaire producten. De Geberit vierkante doucheputten zijn alom bekend en bieden een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Door een rvs designrooster toe te passen op deze doucheput hoeft er niet ingeboet te worden op de esthetiek en wordt er een subtiel designelement toegevoegd aan de badkamer.

Eén basisunit, zes design opties

Bij de basisunit van de Geberit doucheput zijn diverse designroosters in verschillende stijlen verkrijgbaar. In totaal is er keuze uit 6 verschillende roosters welke allen vervaardigd zijn uit rvs. Het standaard rooster is ook beschikbaar in een vandaalbestendige uitvoering die met schroeven kan worden bevestigd voor toepassing in (semi-) openbare sanitaire ruimtes.

Onderhoudsvriendelijk en voorkomt verstoppingen

De Geberit doucheput is onderhoudsvriendelijk; onder het rooster is een haarzeef geïntegreerd, die er heel eenvoudig uitgenomen kan worden voor het reinigen. Zo worden verstoppingen van de afvoer en de afvalwaterleidingen voorkomen.

De basisunit van de Geberit doucheput en de bijbehorende designroosters zijn verkrijgbaar via de betere sanitair showrooms en de installateur. De verkoop adviesprijs van de Geberit doucheput is vanaf 36,24 euro. De designroosters zijn verkrijgbaar voor 139,10 euro.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op Instagram.