WOCA Nederland BV

Partner

WOCA Houtloog

Uw houten vloer kan beschermd worden tegen vergeling met WOCA Houtloog. In combinatie met een witte of extra witte olie van WOCA creëert u een mooie lichte, eigentijdse vloer, die zijn lichte kleur ook behoudt. Geschikt voor alle houtsoorten.  

Productinformatie

Houtloog van WOCA Denmark is een uniek product, waarmee de natuurlijke vergeling van hout gestopt wordt. De watergedragen houtloog wordt op onbehandeld of pas geschuurd hout aangebracht en gaat een reactie aan met het hout, waardoor het blijvend van kleur verandert. Het hout moet daarna altijd worden afgewerkt met WOCA masterolie, colour oil, zeep of olielak.

 

Houtloog is verkrijgbaar in wit en grijs en is toepasbaar op alle houtsoorten, inclusief eiken. Wit geeft in combinatie met masterolie naturel of wit een natuurlijke lichte uitstraling aan het hout, alsof het pas geschuurd is. Grijs geeft in combinatie met naturel of grijze olie een grijze, verouderde uitstraling aan het hout. Om een unieke kleur te creëren combineert u wit en grijs met de verschillende colour oils. WOCA Houtloog is verkrijgbaar in verpakkingen van 2,5 liter en kost in de winkel rond de €35,-. Een liter is voldoende voor 8-10 m².

 

De natuurlijke houtloog versterkt de structuur en de kleur van het hout en zorgen voor een sterk en slijtvast oppervlak. De speciale samenstelling zorgt ervoor dat de vloer blijft ademen. Een 'WOCA-vloer' is daarom veerkrachtig en duurzaam en behoudt zijn natuurlijke eigenschappen. Leverbaar in diverse kleuren en geschikt voor alle houtsoorten.

MEER VAN DIT BEDRIJF

WOCA Antiekloog

WOCA Antiekloog rookt u eenvoudig looizuurhoudende eiken vloeren, zond...

WOCA Applicator 9

Om fantastische resultaten te boeken, heeft u de juiste tools nodig. W...

Terrasschrobber

Speciale terrasschrobber met steel voor het renoveren van vervuilde en...