string(1) "p"

WOCA Master colour oil

WOCA Master colour oil beschermt uw hout en vormt een zijdeachtig, soepel, vuil- en waterafstotend laagje in het bovenste poriënsysteem van het hout.

Gebruik

Master colour oil kan zowel handmatig als machinaal worden gebruikt als basisbehandeling voor hout. Master colour oil naturel wordt meestal gebruikt voor donkere houtsoorten, terwijl Master color oil wit gebruikt wordt om het lichte oppervlak van lichte, evt. geloogde vloeren als vuren, essen en eiken intact te houden en te versterken.

Gebruiksaanwijzing

Vernevel bij beuken en robijn eerst WOCA onderhoudsolie met een sproeiflacon over de vloer en poets deze direct met een witte pad in het hout. Laat de onderhoudsolie vervolgens minstens 2 uur drogen en ga daarna pas verder met het aanbrengen van WOCA Master colour oil. Door het aanbrengen van onderhoudsolie zal de opname van de masterolie gelijkmatiger zijn. Bij bepaalde harde houtsoorten (o.a. maple, ipe) kan het toevoegen van 5-10% WOCA olieverdunner noodzakelijk zijn. Masterolie bij voorkeur met een schuimroller of oliespons aanbrengen en machinaal met een boenmachine verwerken.

Nabehandeling

Na de oliebehandeling moet de vloer worden ingewreven met Masterolie of Onderhoudspasta, waarmee deze de laatste finish krijgt. Ter afsluiting moet de vloer altijd geboend worden met een boenmachine en katoenen doeken.

Reiniging en onderhoud

Regelmatige reiniging met Natuurzeep en basisreiniging met Intensiefreiniger. Een regelmatige behandeling met Onderhoudsolie/-pasta geeft de vloer een optimale bescherming.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.woca.nl