WOCA Olie Conditioner

WOCA Olie Conditioner maakt het onderhoud en de reiniging van geoliede houten vloeren nog eenvoudiger.

WOCA Olie Conditioner

De conditioner bestaat uit zeep met een klein beetje olie. Door hiermee eens per kwartaal  te dweilen wordt de toplaag van de vloer versterkt en groot onderhoud uitgesteld. Ook geschikt voor hardwaxvloeren.

WOCA Olie Conditioner is een nieuw product dat het onderhoud en de reiniging van geoliede houten vloeren nog eenvoudiger maakt. De conditioner is een nieuw aanvullend onderhoudsproduct op basis van zeep. Het verschilt van andere zepen doordat het oliecomponenten bevat. Dit betekent dat u automatisch olie toevoegt aan uw houten vloer telkens als u de WOCA Olie Conditioner gebruikt. Zelfs na herhaaldelijk gebruik dringen de oliecomponenten in het hout en laten zo een matte beschermende film na op het oppervlak. Het normale onderhoud gebeurt verder met de WOCA Natuurzeep 'Naturel' of 'Wit'. WOCA Olie Conditioner wordt dus, afhankelijk van slijtage en gebruik, aanvullend toegepast.

Een geoliede houten vloer heeft een mooie natuurlijke uitstraling en een duurzaam, vuil- en waterbestendig oppervlak. Na enige tijd dienen geoliede vloeren opgefrist te worden met een onderhoudsolie of -pasta. Door tijdgebrek of het idee dat het veel werk is, wordt deze opfrisbeurt vaak uitgesteld. Door af en toe preventief de vloer te reinigen met WOCA Olie Conditioner kan het groot onderhoud uitgesteld worden. Het zal een schraal geworden geoliede vloer voorlopig herstellen, in afwachting van het groot onderhoud, de opfrisbeurt waarbij onderhoudsolie of pasta gebruikt wordt.

Het product wordt net als de traditionele Natuurzeep met een mop aangebracht. Daarbij vervangt het de Onderhoudsolie of –pasta niet, maar vermindert wel het aantal oliebehandelingen. Het is geschikt voor olie- hardwax en UV-geoliede vloeren. WOCA Olie Conditioner is verkrijgbaar in verpakkingen van 250 ml, 1 en 2,5 liter en in de kleuren Naturel en Wit.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.woca.nl 

Meer van WOCA Nederland BV Bekijk alle

WOCA Masterolie

WOCA Masterolie is de klassieke doe-het-zelf-olie, die verkrijgbaar is in wit en naturel en onder de naam WOCA Colour Oil ook nog eens in 12 verschillende kleuren. Masterolie is zowel handmatig als machinaal te verwerken. Door de behandeling wordt een zijdeachtig, soepel, vuil- en waterafstotend laagje in het bovenste poriënsysteem van het hout gevormd. De behandeling kan steeds worden aangevuld met nieuwe olie. Regelmatige reiniging gebeurt met WOCA Natuurzeep en WOCA Olieconditioner. Eens per jaar kan de vloer helemaal opgefrist worden met Intensiefreiniger en Onderhoudsolie.  Masterolie is geschikt voor alle houtsoorten en vloertypen, wordt woonbiologisch aanbevolen en kan ook op kinderspeelgoed worden toegepast.

WOCA Nederland BV