string(1) "p"

WOCA Masterolie

WOCA Masterolie is de klassieke doe-het-zelf-olie, die verkrijgbaar is in wit en naturel en onder de naam WOCA Colour Oil ook nog eens in 12 verschillende kleuren. Masterolie is zowel handmatig als machinaal te verwerken. Door de behandeling wordt een zijdeachtig, soepel, vuil- en waterafstotend laagje in het bovenste poriënsysteem van het hout gevormd. De behandeling kan steeds worden aangevuld met nieuwe olie. Regelmatige reiniging gebeurt met WOCA Natuurzeep en WOCA Olieconditioner. Eens per jaar kan de vloer helemaal opgefrist worden met Intensiefreiniger en Onderhoudsolie.  Masterolie is geschikt voor alle houtsoorten en vloertypen, wordt woonbiologisch aanbevolen en kan ook op kinderspeelgoed worden toegepast.

WOCA Masterolie

WOCA Masterolie en WOCA Colour oil kunnen beide zowel handmatig als machinaal aangebracht worden.

Neem na het schuren het hout licht vochtig af met een oplossing van WOCA Intensiefreiniger en water (1:40) en breng na droging de eerste laag olie aan. De olie in laten trekken en eventueel droogvallende plekken bijoliën. De olie wordt daarna ingewreven met een lichtschurende pad tot het hout er verzadigd uitziet. Overtollige olie wordt verwijderd met katoenen doeken.

Na 4-6 uur de vloer nogmaals opboenen met een kleine hoeveelheid olie, voor een optimale verzadiging en een matzijden glans. Na een week (bij Colour Oil 2 weken) kan de vloer voor het eerst gedweild worden met WOCA Natuurzeep of Olieconditioner. Tot die tijd voorzichtig zijn met water op de vloer.

Klik hier voor de productpagina van Masterolie

Klik hier voor de productpagina van Colour Oil mét een instructievideo van het aanbrengen van de olie.

Verpakking: 1 l, 2,5l  en 5 l

Verbruik: 8-12 m2/l

Verkrijgbaar in: naturel, wit en 12 kleuren Colour Oil

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.woca.nl