WOCA Natuurzeep in Spray

WOCA Natuurzeep in Spray is ideaal voor het plaatselijk reinigen en onderhouden van geoliede, en met zeep behandelde oppervlakken.

WOCA Natuurzeep is een speciaal vervaardigde kwaliteitszeep, die dankzij zijn voedende eigenschappen de poriën in het hout dicht, het hout beschermt tegen vuil en indringing van vloeistoffen. WOCA Natuurzeep 'Naturel' wordt gebruikt voor naturel en gekleurd geoliede oppervlakken, ‘Wit’ voor wit geoliede oppervlakken. Deze gebruiksklare spray maakt het onderhoud van meubilair, tafelbladen, deuren, panelen, trappen, vloeren heel eenvoudig.

Resultaat

Een schoonmaakbeurt met Natuurzeep verwijdert het vuil van het hout en voorziet het oppervlak tegelijkertijd van een beschermende slijtlaag. Daarom is Natuurzeep zowel reinigend als verzorgend.

Gebruiksaanwijzing

Flacon krachtig schudden voor gebruik. De zeep op de te behandelen plek sproeien en even in laten trekken. Afnemen met een droge, pluisvrije doek, geen microvezel gebruiken. Oppervlak laten drogen. Nabehandeling is niet nodig.

Reiniging en onderhoud

Bij elke schoonmaakbeurt wordt de oude zeeplaag tegelijkertijd met het vuil verwijderd en vervangen door een nieuwe, beschermende zeeplaag.

- Voor reiniging en onderhoud van alle hout
- Geschikt voor kinderspeelgoed
- Woonbiologisch aanbevolen

Verpakking: 750 ml
Verkrijgbaar in: naturel en wit

Meer informatie

Bezoek onze pinterest pagina voor meer informatie: https://nl.pinterest.com/wocanederland/