WOCA Masterzeep

Masterzeep wordt gebruikt voor het reinigen van alle soorten houtoppervlakken, ongeacht de houtsoort of de opperv­lakte­behandeling.

Regelmatig onderhoud

Het is speciaal geschikt voor geoliede vloeren die zeer frequent, bijvoorbeeld dagelijks moeten worden schoongemaakt. Geoliede houten vloeren die met Masterzeep worden behandeld, moeten regelmatig worden verzorgd met Natuurzeep of Onderhoudsolie/Onderhoudspasta om een optimale oppervlaktebescherming te behouden. Masterzeep is tevens zeer geschikt voor het reinigen van stenen vloeren, vinylvloeren, geschilderde houtoppervlakken, enz.

Gebruiksaanwijzing

1. Voor dagelijks gebruik 250 ml Masterzeep vermengen met 10 l warm water.
2. Reinig de vloer zoveel mogelijk in de lengterichting van het. Aanbevolen wordt twee emmers te gebruiken: een emmer met schoon water om de vuile dweil of mop in uit te spoelen en een emmer met schoon zeepsop.
3. Het is belangrijk dat er na het reinigen geen water op de vloer achterblijft. Droog het oppervlak altijd na met een goed uitgewrongen mop met zeepoplossing
4. Zeer vuile vloeren/vlekken kunnen gereinigd worden met Intensiefreiniger, waarna in de regel een nieuwe laag onderhoudsolie/-pasta moet worden aangebracht.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.woca.nl