Partner

Floorfriendly

Onder stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt is voor de vloer. Herkenbare problemen: - plaatselijke slijtage van de vloer - moeilijk te herstellen krassen en deuken - stoelen en fauteuils maken lawaai wanneer u ze verschuift - plakviltjes blijven niet zitten en laten lijmresten achter op de vloer - bestaande doppen zijn versleten Met de juiste dop of glijder voorzien van VILT of TEFLON onder uw stoel of fauteuil kunt u ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden. Je voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Floorfriendly

Voorkom lawaai van schuivende stoelen. Floorfriendly heeft speciale doppen die voorzien zijn van zachte Teflon. Deze doppen zijn heel glad en voorkomen dat er trillingen worden doorgegeven aan de stoel door het verschuiven over de vloer.Het verplaatsen van een stoel wordt hierdoor heel comfortabel en praktisch geluidloos. Met name voor gehorige interieurs met natuursteen vloer is deze dop geschikt. In diverse maten leverbaar en gemakkelijk online te bestellen via de Floorfriendly webwinkel.

Toepassing

Voor gebruik op minder krasgevoelige vloeren als plavuizen of tapijt. Eigenschappen van de Teflon-Disc: zeer glad en geluidsdempend. Te gebruiken in een ronde holle poot onder een hoek met de vloer (max 24°). Hoogte van de dop is 15mm. In verband met hoogteverschil adviseren we om bij alleen schuine achterpoten ook de voorpoten te voorzien van de HRIB-TD.

Klik hier voor het assortiment

Meer lezen over
'Teflondop'?

meer van deze professional

Zwenkwielen

Floorfriendly levert speciale zwenkwielen met een zacht...

Vierkante viltdop

Bescherm uw vloer tegen krassen en deuken door meubelen...

Klikken en klaar!

Nieuw in de collectie van Floorfriendly, doppen met ver...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.