Profielfoto van Floorfriendly

Floorfriendly

Nobelstraat 9, 3231 BA BRIELLE

Over ons

Onder stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt is voor de vloer. Herkenbare problemen: - plaatselijke slijtage van de vloer - moeilijk te herstellen krassen en deuken - stoelen en fauteuils maken lawaai wanneer u ze verschuift - plakviltjes blijven niet zitten en laten lijmresten achter op de vloer - bestaande doppen zijn versleten Met de juiste dop of glijder voorzien van VILT of TEFLON onder uw stoel of fauteuil kunt u ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden. Je voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai.

Floorfriendly

Floorfriendly.nl is een onderneming gespecialiseerd in het beschermen van vloeren tegen de beschadiging door poten en onderstellen van (zit)meubelen. Er wordt via een webwinkel gewerkt, waar u zeer eenvoudig de oplossing voor het probleem kunt vinden en met een paar muisklikken kunt bestellen.
 
De man achter Floorfriendly.nl is Cees van Dam. Hij is al gedurende een groot aantal jaren werkzaam in de meubelbranche. Veel van zijn klanten vertelden hem over het lawaai en de lelijke krassen in de vloer die meubelen soms kunnen veroorzaken en dat de door hen zelf aangebrachte viltjes niet echt blijven plakken en zelfs moeilijk verwijderbare lijmresten achterlaten op de dure vloer. Daar moest dus een oplossing voor komen! Floorfriendly.nl is het resultaat.