Klikken en klaar!

Nieuw in de collectie van Floorfriendly, doppen met vervangbaar vilt.

26 Juni 2020

Het is nu nog gemakkelijker om je stoelen, fauteuils en overige meubels van de juiste bescherming te voorzien tegen krassen en deuken. De nieuwe doppen en glijders zijn voorzien van viltschijfjes die je gemakkelijk kunt vervangen wanneer het vilt versleten is. Je kiest de basisdop voor je meubel en klikt vervolgens het viltschijfje eronder.

Geen getob meer met plakviltjes, Floorfriendly bied je de handige oplossing tegen onnodige beschadiging en lawaai van meubels. Gemakkelijk online te bestellen via www.floorfriendly.nl.

Onder stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt is voor de vloer.

Herkenbare problemen
- plaatselijke slijtage van de vloer;
- moeilijk te herstellen krassen en deuken;
- stoelen en fauteuils maken lawaai wanneer u ze verschuift;
- plakviltjes blijven niet zitten en laten lijmresten achter op de vloer;
- bestaande doppen zijn versleten.

Met de juiste dop of glijder voorzien van vilt of Teflon onder je stoel of fauteuil kun je ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden.

Reacties
Anderen bekeken ook

Teflondop

Voorkom lawaai van schuivende stoelen. Floorfriendly heeft speciale doppen die voorzien zijn van zachte Teflon. Deze doppen zijn heel glad en voorkomen dat er trillingen worden doorgegeven aan de stoel door het verschuiven over de vloer.Het verplaatsen van een stoel wordt hierdoor heel comfortabel en praktisch geluidloos. Met name voor gehorige interieurs met natuursteen vloer is deze dop geschikt. In diverse maten leverbaar en gemakkelijk online te bestellen via de Floorfriendly webwinkel.

Floorfriendly