array(2) { ["path"]=> string(32) "www.floorfriendly.nl/product.php" ["query"]=> string(30) "productid=16194&cat=281&page=1" }
Partner

Floorfriendly

Onder stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt is voor de vloer. Herkenbare problemen: - plaatselijke slijtage van de vloer - moeilijk te herstellen krassen en deuken - stoelen en fauteuils maken lawaai wanneer u ze verschuift - plakviltjes blijven niet zitten en laten lijmresten achter op de vloer - bestaande doppen zijn versleten Met de juiste dop of glijder voorzien van VILT of TEFLON onder uw stoel of fauteuil kunt u ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden. Je voorkomt beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker zonder lawaai.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Floorfriendly

Vierkante viltdop

Bescherm uw vloer tegen krassen en deuken door meubelen. Stoelen, tafels en bijzettafeltjes die op een vlakke vloer komen te staan, kunt u het beste voorzien van viltdoppen. FloorFriendly levert deze doppen in verschillende soorten en maten.

Vierkante/rechthoekige viltdop

Toepassing: voor gebruik op een vlakke vloer zoals parket, laminaat, marmoleum, pvc. etc. Hoogte van de dop is 8mm (incl vilt). Meet voor de juiste maat de inwendige lengte x breedte van de poot nauwkeurig op. Let op: de poten moeten recht op de vloer staan, als bijvoorbeeld de achterpoten licht schuin staan, kies dan voor een andere dop, de dop HVIB-K.

Floorfriendly.nl is een onderneming gespecialiseerd in het beschermen van vloeren tegen de beschadiging door poten en onderstellen van (zit)meubelen. Via de webwinkel kunt u zeer eenvoudig een oplossing voor een probleem vinden en deze met een paar muisklikken bestellen.

Meer lezen over
'Vierkante viltdop'?

meer van deze professional

Teflondop

Voorkom lawaai van schuivende stoelen. Floorfriendly he...

Klikken en klaar!

Nieuw in de collectie van Floorfriendly, doppen met ver...

HSL-K glijder

Voor stoelen met een buisframe heeft Floorfriendly een ...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.