WOCA Easy Neutralizer

Easy Neutralizer wordt gebruikt om zwarte vlekken in eiken te verwijderen, die veroorzaakt zijn door reacties met het looizuur in het hout.

Zwarte vlekken op uw houten vloer

De zwarte plekken zijn ontstaan door de reactie van het looizuur, een stof die in het hout zit, op metaal en water. Door deze reactie ontstaan er zwarte vlekken op de vloer. Een ramp voor iedere eigenaar van een houten vloer! Door de vlekken te behandelen met WOCA Easy Neutralizer verdwijnen de vlekken. 

Gebruiksaanwijzing

Easy Neutralizer op de vlek sprayen en 30-60 minuten in laten werken. Neem de plek vervolgens af met een vochtige doek. Indien noodzakelijk kunt u de behandeling herhalen.

Na het behandelen van de vloer is het van belang dit deel bij te oliën. Door dit deel opnieuw te oliën is ook dit deel weer beschermd tegen vocht en vuil.

Ervaring van onze klant

Op twee van bovenstaande afbeeldingen ziet u een grote zwarte vlek op een eiken vloer. Onze klant had meerdere grote zwarte vlekken in haar eikenhouten vloer op de plek waar metalen blikken stonden. Dit soort vlekken zijn goed te behandelen met WOCA Easy Neutralizer. Ze heeft de spray opgehaald en is aan de slag gegaan. De vlek heeft ze meerdere keren met de Easy Neutralizer behandeld en naderhand afgenomen met een vochtige doek. De vlekken zijn zo goed als verdwenen!

De reactie van onze klant: “Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat! Ik had niet de verwachting dat het onzichtbaar zou worden, maar ik had tegelijkertijd niet durven dromen dat het zo eruit zou komen te zien. Wat ik heel fijn vind is dat de 'gezonde' delen van mijn vloer niet aangetast zijn. Dus dat het product alleen op de aangetaste delen werkt. WOCA Easy Neutralizer is eenvoudig in gebruik en geurloos.”

Na het behandelen van de vloer met de vlek met WOCA Easy Neutralizer is het van belang dit deel bij te oliën. Door dit deel opnieuw te oliën is ook dit deel weer beschermd tegen vocht en vuil.

Easy Neutralizer in beeld

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.woca.nl