WOCA Onderhoudsgel

Onderhoudsgel is geschikt voor het onderhoud van alle geoliede houtoppervlakken.

Onderhoudsgel

De sneldrogende gel voorziet het oppervlak van een water- en vuilafstotende laag en verbetert ook de afwerking bij fabriek geoliede/UV-geoliede oppervlakken.

• Uitermate geschikt voor UV-geoliede oppervlakken
• Uitstekende resultaten op af fabriek geoliede oppervlakken
• Verhoogt de duurzaamheid van oppervlakken
• Kan zowel handmatig met een handpad als met een eenschijfsmachine worden aangebracht

Resultaat

Zorgt voor een rijke, waterafstotende bescherming van geolied hout.

Gebruiksaanwijzing

Breng de gewenste hoeveelheid gel aan met een witte/beige handpad en verdeel deze gelijkmatig over het oppervlak. Ga door met polijsten totdat het hout verzadigd is en het oppervlak egaal is. Omdat de gel snel droogt, raden we aan om per keer een klein oppervlak te bewerken. Voor grotere oppervlakken (vloeren van meer dan 10 m²) adviseren we het gebruik van een eenschijfs boenmachine.
Droog het gepolijste oppervlak onmiddellijk na met een schone, stofvrije katoenen doek. Als u met een machine werkt, plaats dan een katoenen doek onder de pad voor de afwerking. Het oppervlak moet droog ogen en er mag geen overtollige gel zichtbaar zijn.

Als het hout na 4-6 uur nog niet volledig verzadigd lijkt, adviseren we opnieuw inwrijven aan. U doorloopt hiervoor dezelfde stappen, maar gebruikt minder gel dan bij de eerste behandeling. Het oppervlak is pas na 4-6 uur weer beloopbaar. Voorkom, gedurende de eerste 2-3 dagen dat het houtoppervlak in contact komt met water of vuil.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.woca.nl