WOCA Houtloog

WOCA Houtloog wordt gebruikt voor het bleken van nieuw of pas geschuurd hout

WOCA Houtloog 
De Houtloog is beschikbaar in de kleuren wit en grijs. De witte loog geeft het hout een lichte uitstraling en de grijze houtloog geeft een vergrijsde uitstraling. Daarnaast houdt de houtloog vergeling door zonlicht tegen, waardoor de kleur van je vloeren extra lang mooi blijft!

Woca houtloog is te gebruiken op alle houtsoorten, zowel hardhout als zachthout zoals vuren en grenen. Het bleekt het hout, en is verkrijgbaar in wit en grijs. Houtloog voorkomt het vergelen door zonlicht. Dit is geen afwerkproduct, altijd na behandelen met een olie, zeep of lak.

Woca houtloog is te verkrijgen in de kleuren wit en grijs. Woca houtloog wit zal het hout een lichte bleke uitstraling geven, en de grijze versie zal het hout een bleke grijstint als basiskleur geven. Woca houtloog zal altijd een blekere uitstraling aan het hout geven, waardoor het vergelen van het hout in de loop van de tijd zal worden tegengegaan. Woca houtloog zal altijd moeten worden nabehandeld met een olie, zeep of lak. In combinatie met de diverse kleurmogelijkheden van de Woca olieën of zepen, worden weer vele nieuwe kleuren gecreeërd.

Meer informatie
Bezoek onze website voor meer informatie en/of ga langs één van onze verkooppunten