Textiel Interieur: Beschermen, Onderhouden & Vlekverwijdering

Wil je je interieur er langdurig mooi en schoon uit laten zien?

Wil je jouw (textiel) interieur optimaal beschermen en onderhouden? In dit blogartikel delen we tips en tricks om je interieur mooi en schoon te houden, en de levensduur te verlengen.

Preventieve bescherming

Bescherm je interieur preventief tegen invloeden van buitenaf met James Vezelbeschermer Eco. Dit impregneermiddel maakt textiel, microvezel én (kunst)leer water- en vuilafstotend. Lees meer over dit unieke product op

Onderhoud

Met James Interieurreiniger kun je je interieur onderhouden en opfrissen. Het is geschikt voor alles wat geen vlek is, maar toch niet schoon: smoezelige plekjes, huidvetten en beginnende looppaden op tapijt en/of vloerkleed. 

Vlekverwijdering

Wist je dat 90% van de verse vlekken met water te verwijderen zijn? Op onze website vind je een handige vlekkenzoekmachine met adviezen per vlektype.

Voor hardnekkige vlekken zijn er James Vlekkenwonder (voor vlekken op waterbasis) en James Vlekkenspray (voor vlekken op vet- en oliebasis). Met deze twee producten ben je altijd voorbereid op vlekken in je tapijt en/of meubelstof.

Producten

  • Premium Set James Textiel: een complete set met alle beschreven producten, inclusief James Vlekkenschijf en badstof handdoekje.
  • Set James Textiel: bevat James Interieurreiniger, James Vlekkenwonder en James Vlekkenspray, met handdoekje en vlekkenschijf.
  • James Starterset Tapijt & Meubelstof: kleine varianten van de drie producten, met handdoekje en gedrukte vlekkenschijf.

Onze producten zijn ook los verkrijgbaar in onze webshop.

Geniet langer van je interieur!

We hopen dat dit blogartikel je meer inzicht heeft gegeven in het onderhoud van je (textiel) interieur. Door de juiste producten te gebruiken, kun je jarenlang plezier hebben van je meubels en stoffering.

Tip: Bekijk onze website voor meer informatie over onze producten en onderhoudstips.