De Look en Feel van de natuur: Trae Lyx Raw Wood Effect Oil

Bij Trae Lyx volgt men de trends voor woninginrichting op de voet en daar sluiten de producten op aan.

Bij Trae Lyx volgt men de trends voor woninginrichting op de voet en daar sluiten de producten op aan. Hierbij wordt zorgvuldig rekening gehouden met ecologie en duurzaamheid. 'Als een gevolg van de zorgen rondom het milieu zien wij de vraag naar oorspronkelijke en ecologisch verantwoorde producten toenemen. Dat geldt zeker ook voor de inrichting van de woning. De vloer is in de woning een belangrijk object. Daarbij is een voorkeur te zien voor houten vloeren.'

Houten vloeren stralen rust en warmte uit. En in het kader “afscheid nemen van het plastic tijdperk” stijgt het gebruik van hout voor de vloer. Dat hout moet er dan bij voorkeur zo oorspronkelijk mogelijk uitzien, bij voorkeur onbehandeld. Helaas zal onbehandeld hout snel sporen van gebruik vertonen en aan schoonheid inboeten. Daarom besteed Trae Lyx al jaren veel aandacht aan het ontwikkelen van producten, die een houten vloer, zo onzichtbaar mogelijk, optimaal beschermen tegen de invloeden van stoffen waar een vloer mee in aanraking komt.

Een van deze producten is Trae Lyx Raw Wood Effect Oil. De olie heeft een verbluffend effect op onbehandeld hout:

- De olie geeft een ijzersterke, vrijwel onzichtbare bescherming van hout.
- De olie geeft houten objecten, zoals vloeren, parket, trappen, meubels maar ook kinderspeelgoed, een nagenoeg onzichtbare maar optimale matte bescherming.
- De olie is 100% V.O.S.-vrije olie. Het is gebaseerd op in water geëmulgeerde natuurlijke olie. Het heeft een aangename milde geur.
- Trae Lyx Raw Wood Effect Oil is DIBt gecertificeerd, goedgekeurd voor kinderspeelgoed (DIN EN 71-3) en speeksel en huidvet bestendig (DIN 53160).

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website