De Look en Feel van de natuur

Bij Bichemie Coatings volgt men de trends voor woninginrichting op de voet en daar sluiten de leveringsprogramma’s op aan.

Hierbij wordt zorgvuldig rekening gehouden met ecologie en duurzaamheid. 'Als een gevolg van de milieudiscussie zien wij de vraag naar oorspronkelijke en ecologisch verantwoorde producten toenemen. Dat geldt zeker ook voor de inrichting van de woning. De vloer is in de woning een belangrijk object. Daarbij is een voorkeur te zien voor houten vloeren.'

Houten vloeren stralen rust en warmte uit. En in het kader “afscheid nemen van het plastic tijdperk” stijgt het gebruik van hout voor de vloer. Dat hout moet er dan bij voorkeur zo oorspronkelijk mogelijk uitzien, bij voorkeur onbehandeld. Helaas zal onbehandeld hout snel sporen van gebruik vertonen en aan schoonheid inboeten.Daarom besteed Bichemie Coatings al jaren veel aandacht aan het ontwikkelen van producten, die een houten vloer, zo onzichtbaar mogelijk, optimaal beschermen tegen de invloeden van stoffen waar een vloer mee in aanraking komt.

Momenteel wordt er een nieuwe telg in de Trae Lyx familie gepresenteerd, die een verbluffend effect heeft op onbehandeld hout: Trae Lyx Raw Wood Effect Oil.

- Trae Lyx Raw Wood Effect Oil is een ijzersterke, vrijwel onzichtbare bescherming van hout en heeft een milde geur.
- Trae Lyx Raw Wood Effect Oil geeft houten objecten, zoals vloeren, parket, trappen, meubels maar ook kinderspeelgoed, een nagenoeg onzichtbare maar optimale matte bescherming.
- Er is een Raw Wood Effect Oil voor lichte houtsoorten, zoals eiken en grenen, en voor donkere houtsoorten.
- Trae Lyx Raw Wood Effect Oil is een 100% V.O.S.-vrije olie. Het is gebaseerd op in water geëmulgeerde natuurlijke olie. Het heeft een aangename milde geur.
- Trae Lyx Raw Wood Effect Oil is DIBt gecertificeerd, goedgekeurd voor kinderspeelgoed (DIN EN 71-3) en speeksel en huidvet bestendig (DIN 53160).

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website