Profielfoto van PearlPaint Group

PearlPaint Group

Larserpoortweg 20, 8218 NK Lelystad

Over ons

PearlPaint Group ontwikkelt, produceert en levert vloei- en kneedbare merkproducten voor herstellen, beschermen, onderhouden en reinigen. Alle producten zijn ontwikkeld voor specifieke toepassingen in de woon- en werkomgeving, de bouw en de industrie. Wij werken met een ambitieus en gedreven team aan onze kwaliteitsmerken waaronder Avis Professional®, Bleko®, Bleko Power®, Bolivia Professional®, De Parel®, Rolith Professional®, Trae Lyx® en Verfijn®.

PearlPaint Group

PearlPaint Group heeft in de loop van haar bestaan een uitstekende reputatie verworven als leverancier van hoogwaardige producten en heeft hiervoor ook diverse awards mogen ontvangen. PearlPaint Group levert geen massaproducten maar innovatieve producten, die aan alle kwaliteitseisen en milieu- en arboregelgeving voldoen. Alle producten worden met zorg en vakmanschap ontwikkeld en naar de afnemers ondersteund met kennis en expertise. Dit gebeurt onder andere door middel van de productinformatiebladen, telefonische en persoonlijke ondersteuning en via de websites.

Wij werken met een ambitieus en gedreven team aan onze kwaliteitsmerken waaronder Avis Professional®, Bruud®, Bleko®, Bleko Power®, Bolivia Professional®, De Parel®, Rolith Professional®, Trae Lyx® en Verfijn®.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.pearlpaintgroup.com