Professionele lak in miniformaat: ideaal voor DIY projecten

Nu ook voor kleinere projecten! De professionele Naturel lakken van Trae Lyx geven een zeer goede bescherming, ideaal voor houten tafels, meubels en wanden.

De professionele Naturel lakken van Trae Lyx geven een zeer goede bescherming, waarbij de natuurlijke uitstraling van de ondergrond behouden blijft. Sinds kort zijn de Naturel lakken ook verkrijgbaar in miniformaat, ideaal voor het lakken van houten tafels, meubels en kleinere wanden!

Trae Lyx Naturel lakken voor kleine projecten
De Naturel lakken van Trae Lyx geven een zeer goede bescherming aan de ondergrond. De lakken zijn zeer slijt-, kras- en stootvast en hebben een hoge bestendigheid tegen chemicaliën. Na het drogen zijn de laklagen nauwelijks zichtbaar, zodat de natuurlijke uitstraling van de ondergrond behouden blijft.
De Naturel lakken bestaan uit twee componenten. Na het mengen van de componenten moet de lak binnen 2 tot 3 uur verwerkt worden. Het is daarom belangrijk om de juiste hoeveelheid te mengen voor het project, want wat er over blijft, kun je niet bewaren.
Met de Trae Lyx Naturel lakken in miniformaat heb je de juiste verhouding lak en verharder in een kleine hoeveelheid voor handen. Genoeg voor zo’n 2,5 m² om jouw tafel, meubel of wand een zeer slijt-, kras- en stootvaste bescherming te geven. Zo koop je alleen wat je nodig hebt en hoef je geen grote hoeveelheden overgebleven lak weg te gooien!

Welke lak heb je nodig?
Houten tafels en meubels: Trae Lyx Naturel en Naturel Extreme
Voor verschillende projecten en ondergronden heeft Trae Lyx de juiste transparante Naturel lak. Voor het afwerken van houten tafels en andere houten meubels kun je kiezen uit Trae Lyx Naturel of Naturel Extreme. Trae Lyx Naturel is geschikt voor lichtere houtsoorten zoals eiken en teak. Voor donkere houtsoorten gebruik je Naturel Extreme. Na het drogen zijn de lakken nagenoeg onzichtbaar, waardoor het hout de onbehandelde look behoudt.

Wanden: Trae Lyx Naturel Finish
Voor het beschermen van wanden gebruik je Trae Lyx Naturel Finish. De lak is geschikt voor zowel lichte als donkere wanden en kan aangebracht worden op latex, stucwerk en spack. In tegenstelling tot gewone verf, is Trae Lyx Naturel Finish makkelijk te reinigen. De spetters blijven op de laklaag liggen en trekken niet in, waardoor je de wand gemakkelijk kunt schoonmaken. De lak wordt dan ook veel gebruikt in keukens, als bescherming tegen spetters en vlekken die op de muur terecht kunnen komen tijdens het koken en afwassen.

Interesse in Trae Lyx Naturel, Naturel Extreme of Naturel Finish? Vind een Trae Lyx verkooppunt bij jou in de buurt!