Voorkom uitglijden op de trap

Uitglijden op de trap komt helaas veel voor en kan leiden tot ernstige verwondingen.

Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een veilige trap, die niet glad is. Een manier om dit te realiseren is door het aanbrengen van trappenlak antislip.

Trappenlak antislip is een speciaal soort onzichtbare lak die zorgt voor een extra grip op het trapoppervlak. Hierdoor wordt de traptrede stroef en glij je veel minder snel uit.
Dit betekent dat je minder snel uit zult glijden op de trap, waardoor de kans op ongelukken aanzienlijk wordt verkleind. De lak is gemakkelijk aan te brengen op houten en dekkend geschilderde trapoppervlakken en is daarnaast ook nog eens slijtvast en waterbestendig.
De lak is speciaal ontwikkeld om stroefheid te creëren op houten trappen, is bestand tegen een zeer intensieve belasting en is uitstekend te reinigen. Dit is ideaal voor huizen met kinderen of ouderen, waar de veiligheid op de trap een prioriteit is.

Samengevat is het aanbrengen van trappenlak antislip een effectieve en eenvoudige manier om het risico op uitglijden op een houten trap te verminderen.

Meer informatie over Trappenlak antislip?

Bekijk dit product van Trae Lyx
https://www.traelyx.nl/product/trappenlak-mat-antislip/ https://www.traelyx.nl/product/trappenlak-zijdeglans-antislip/