Partner

Rene van den Berg Parketvloeren

Mijn naam is René van den Berg. Ik heb ruim 20 jaar ervaring, opgedaan bij mijn vader Hans van den Berg (Parketvloeren). Met name het vakmanschap van het leggen van traditionele parketvloeren, zoals visgraat, Hongaarse punt, vlecht- en blokpatronen en diverse sierranden heb ik van mijn vader geleerd. Je kan bij mij terecht voor het leggen, schuren en leveren van massief houten vloeren, lamelparket en duoplank. Tevens ben ik inzetbaar voor restauratie of aanhelen van bestaande houten vloeren. Ik werk alleen, waardoor ik jouw aanspreekpunt ben voor het gehele project.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Mijn naam is René van den Berg. Ik heb ruim 20 jaar ervaring, opgedaan bij mijn vader Hans van den Berg (Parketvloeren). Met name het vakmanschap van het leggen van traditionele parketvloeren, zoals visgraat, Hongaarse punt, vlecht- en blokpatronen en diverse sierranden heb ik van mijn vader geleerd. Je kan bij mij terecht voor het leggen, schuren en leveren van massief houten vloeren, lamelparket en duoplank. Tevens ben ik inzetbaar voor restauratie of aanhelen van bestaande houten vloeren. Ik werk alleen*, waardoor ik jouw aanspreekpunt ben voor het gehele project. Ik heb geen winkel, maar ik kom graag met mijn showroom aan huis. Hierdoor kan ik gericht advies geven, maar ben ik ook nog vaak voordeliger dan mijn concollega’s in het vak.

*Tijdens drukke periodes werk ik samen met 2 vaste collega’s, waarbij ik garant sta voor dezelfde kwaliteit als je van mij gewend bent.

artikelen

Aan het werk en ons werk

Hierbij wat archief foto,s van de afgelopen 10jaar .De man op de foto is Hans van den berg oprichter...

Visgraat parketvloeren

De mooiste visgraatvloeren

Toon alle 4 artikelen
collecties
Rene van den Berg Parketvloeren heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Molenwerfslaan 8
2103 TD Heemstede

06-50854190


RECENSIES
CONTACT
Molenwerfslaan 8
2103 TD Heemstede

06-50854190