Profielfoto van Rene van den Berg Parketvloeren

Rene van den Berg Parketvloeren

Molenwerfslaan 8, 2103 TD Heemstede

Over ons

Mijn naam is René van den Berg. Ik heb ruim 20 jaar ervaring, opgedaan bij mijn vader Hans van den Berg (Parketvloeren). Met name het vakmanschap van het leggen van traditionele parketvloeren, zoals visgraat, Hongaarse punt, vlecht- en blokpatronen en diverse sierranden heb ik van mijn vader geleerd. Je kan bij mij terecht voor het leggen, schuren en leveren van massief houten vloeren, lamelparket en duoplank. Tevens ben ik inzetbaar voor restauratie of aanhelen van bestaande houten vloeren. Ik werk alleen, waardoor ik jouw aanspreekpunt ben voor het gehele project.

Mijn naam is René van den Berg. Ik heb ruim 20 jaar ervaring, opgedaan bij mijn vader Hans van den Berg (Parketvloeren). Met name het vakmanschap van het leggen van traditionele parketvloeren, zoals visgraat, Hongaarse punt, vlecht- en blokpatronen en diverse sierranden heb ik van mijn vader geleerd. Je kan bij mij terecht voor het leggen, schuren en leveren van massief houten vloeren, lamelparket en duoplank. Tevens ben ik inzetbaar voor restauratie of aanhelen van bestaande houten vloeren. Ik werk alleen*, waardoor ik jouw aanspreekpunt ben voor het gehele project. Ik heb geen winkel, maar ik kom graag met mijn showroom aan huis. Hierdoor kan ik gericht advies geven, maar ben ik ook nog vaak voordeliger dan mijn concollega’s in het vak.

*Tijdens drukke periodes werk ik samen met 2 vaste collega’s, waarbij ik garant sta voor dezelfde kwaliteit als je van mij gewend bent.