Naturel lijn

De Trae Lyx Naturel producten geven een onzichtbare afwerking, behoud van natuurlijke uitstraling, minimaal onderhoud en zijn slijt-, kras- en stootvast.

Trae lyx naturel assortiment

Trea Lyx brengt een complete lijn naturel lakproducten op de markt! Trae Lyx staat voor hoogwaardige producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren en meubelen. Trae Lyx lanceert maar liefst 3 nieuwe producten: Trae Lyx Naturel Extreme, Trae Lyx Naturel Finish en Trae Lyx Naturel grondlak. Samen met het reeds bestaande Trae Lyx Naturel vormen ze Naturel Line: een complete lijn naturel lakproducten voor de ultramatte afwerking van parket, houten vloeren, meubelen én wanden. Ze garanderen een onzichtbare afwerking, behoud van natuurlijke uitstraling, minimaal onderhoud en zijn slijt-, kras- en stootvast. We stellen de producten even aan u voor.

Trae Lyx Naturel

Trae Lyx Naturel geeft hout een ultra matte en onbehandelde uitstraling. Het is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componentenlak op polyurethaanbasis van projectkwaliteit. Vloeren die met Trae Lyx Naturel behandeld zijn, kunnen intensief belast worden. Daarom is het product ook uitermate geschikt als  projectlak voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals b.v. winkels en restaurants. Trae Lyx Naturel kan gebruikt worden voor eiken, teak en diverse andere houtsoorten.

Trae Lyx Naturel Extreme

De nieuwe Trae Lyx Naturel Extreme geeft hout een ultra matte en geoliede uitstraling. Net als Trae Lyx Naturel is het een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lak op polyurethaanbasis van projectkwaliteit. Het is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten die blootstaan aan een zeer intensieve belasting. Trae Lyx Naturel Extreme is ook geschikt voor donkere houtsoorten.

Trae Lyx Naturel Finish

Ook nieuw is Trae Lyx Naturel Finish. Dit product beschermt wanden en geeft deze een ultra matte uitstraling. Trae Lyx Naturel Finish is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag op polyurethaanbasis van projectkwaliteit. Het is geschikt voor wanden die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz., maar kan ook gebruikt worden als afwerking van minerale ondergronden (vloeren en finishes met betonlook) en als afwerklaag voor wanden in een donkere kleur.

Trae Lyx Naturel grondlak

Ook nieuw is TRAE LYX Naturel grondlak. Met deze lak behoudt uw vloer een natuurlijke uitstraling doordat het hout minder aankleurt. Trae Lyx Naturel grondlak is een watergedragen, 1-componenten blanke primer voor parket, planken vloeren en meubelen. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. Trae Lyx Naturel grondlak voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag. Het is vrijwel reukloos en is eenvoudig te verwerken. Al na ca. 2 uur kan Trae Lyx Parketlak, Trae Lyx Vloerlak, Trae Lyx Projectlak of Trae Lyx Naturel (extreme) aangebracht worden.

Trae Lyx Naturel Finish

Het derde nieuwe product dat Trae Lyx op de markt brengt, is Trae Lyx Naturel Finish. Dit product beschermt wanden en geeft deze een ultra matte uitstraling. Trae Lyx Naturel Finish is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag op polyurethaanbasis van projectkwaliteit. Het is geschikt voor wanden die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz., maar kan ook gebruikt worden als afwerking van minerale ondergronden (vloeren en finishes met betonlook) en als afwerklaag voor wanden in een donkere kleur.