Partner

Bichemie Coatings BV

Bichemie Coatings is fabrikant  van een uitgebreid pakket specialistische producten voor de verfbranche. Onder de merken Avis, Bolivia, Clou, Golden Wave, Kristal Isolit, Kuras, Remaille en Trae Lyx, vind je producten voor de professionele schildersbranche en de bouw- en doe-het-zelfsector.De producten die je onder deze merken vindt voldoen aan alle geldende kwaliteits-, milieu- en arbo-eisen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht parketlak.nl

Vloer Lakken

De TRAE LYX laklijn staat al jaren hoog op de kwaliteitsladder van lakken voor houten vloeren en meubelen. Al in 1984 introduceerde TRAE LYX een watergedragen parketlak.

Productomschrijving


 Het merk TRAE LYX vindt zijn oorsprong in de Zweedse taal. TRAE betekent hout en LYX betekent luxe. Dat is precies waar TRAE LYX voor staat, het geeft houten vloeren en houten meubelen een luxe uitstraling. Hout is een geweldig product, geschikt voor vele toepassingen. Het is sterk en heeft een lange levensduur. Het vraagt echter ook om een goede behandeling. De TRAE LYX laklijn staat al jaren hoog op de kwaliteitsladder van  lakken voor houten vloeren en meubelen. Al in 1984 introduceerde TRAE LYX  een watergedragen parketlak.

TRAE LYX LAKKEN
De watergedragen TRAE LYX lakken verfraaien en bieden optimale bescherming, terwijl mens & milieu worden ontzien. Alle producten zijn optimaal op elkaar afgestemd en bevatten vrijwel geen oplosmiddelen. Daarnaast kenmerken TRAE LYX producten zich door een hoge mate van slijt-, kras- en stootvastheid en zijn ze uitermate chemicaliënbestendig. TRAE LYX kleurbeits is een watervaste waterbeits voor kleuren van zachte en harde houtsoorten voor zowel vloeren als meubels (binnen). Het is leverbaar in 20 kleuren; van rustiek tot modern.

Meer lezen over
'Vloer Lakken '?

meer van deze professional

TRAE LYX Antislip pasta

Door het aanbrengen van TRAE LYX ANTISLIP PASTA krijgen...

Wandafwerking

TRAE LYX Naturel Finish: dit product beschermt wanden e...

Trae Lyx Raw Wood Effect Oil

Voor de look and feel van onbehandeld hout.

Toon alle 8 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.