string(1) "p"

Trae Lyx Lakken

De Trae Lyx lakken staan al jaren hoog op de kwaliteitsladder van producten voor het afwerken van houten vloeren en meubelen.

Productomschrijving


Het merk Trae Lyx vindt zijn oorsprong in de Zweedse taal. Trae betekent hout en Lyx betekent luxe. Dat is precies waar Trae Lyx voor staat, het geeft houten vloeren en houten meubelen een luxe uitstraling. Hout is een geweldig product, geschikt voor vele toepassingen. Het is sterk en heeft een lange levensduur. Het vraagt echter ook om een goede behandeling. De Trae Lyx laklijn staat al jaren hoog op de kwaliteitsladder van  lakken voor houten vloeren en meubelen. Al in 1984 introduceerde Trae Lyx een watergedragen parketlak.

Trae Lyx Lakken
De watergedragen Trae Lyx lakken verfraaien en bieden optimale bescherming, terwijl mens & milieu worden ontzien. Alle producten zijn optimaal op elkaar afgestemd en bevatten vrijwel geen oplosmiddelen. Daarnaast kenmerken Trae Lyx producten zich door een hoge mate van slijt-, kras- en stootvastheid en zijn ze uitermate chemicaliĆ«nbestendig.