All-in badkamer 15.995,-

Een superdeluxe badkamer van Baderie is de All-in € 15.995 badkamer inclusief installatie.

Omschrijving All-in € 15.995,- badkamer

* Baderie meubelcombinatie
* Baderie wandcloset met cleanfuntie
* Inbouwreservoir / bedieningsplaat
* Baderie douchewand
* Douchegoot
* Baderie duo ligbad
* Baderie designradiator
* Baderie tegels

Voor wie luxe een belangrijk element is in de badkamer, heeft bij de All Inclusive 3 badkamer de perfecte keuze. Een ruime en luxe badcombinatie met inbouwbadkraan, een ruime inloopdouche met inbouwkraan, hoofddouche en handdouche, een luxe toiletcombinatie met cleanfunctie, inbouwreservoir, luxe bedieningsplaat en een toiletblokhouder, een prachtig badkamermeubel met extra opbergruimte en een strak witte designradiator.

Bekijk de All-in € 15.995,- badkamer

Afspraak maken met Baderie

Ook de Baderie-adviseurs gaan bij de ontwerpen uit van de wensen van de klant. Iedere persoon is uniek wat betreft smaak, wensen en (woon)situatie. Deze kenmerken combineren de adviseurs met de verworven kennis van badkamerproducten en mogelijkheden. Op die manier volgt er altijd een uitvoerbare oplossing naar de wensen van de klant.

Maak direct een afspraak

Showrooms

Bij Baderie kun je kiezen uit vier verschillende badkamersferen: design, sfeervol, modern en klassiek. Maar er kunnen altijd combinaties gemaakt worden. Baderie adviseert en draagt ideeën en mogelijkheden aan. Je maakt hieruit een persoonlijke keuze. In de showrooms van Baderie komt dit concept terug in de badkamer opstellingen. Bij deze opstellingen worden naast de standaard inrichting altijd alternatieve meubels of sanitaironderdelen geplaatst, zo biedt Baderie je directe keuzemogelijkheden.

Zoek een Baderie showroom