Geberit vlakke Sigma60

De vlakke bedieningsplaat Sigma60 is verzonken in de wand boven het toilet. Een prachtig voorbeeld van een esthetisch product.

Vlakker dan vlak

De vlakke Sigma60 bedieningsplaat van Geberit heeft een nieuw frame, waardoor de installatie vanaf heden makkelijker is geworden. De in 2011 geïntroduceerde strakke bedieningsplaat ligt helemaal vlak in de wand verzonken. Waar eerst nog extra handelingen nodig waren voor het monteren van deze vlakke bedieningsplaat, zorgt het nieuwe montageframe ervoor, dat dit niet meer nodig is. De vernieuwde Sigma60 is daardoor net zo eenvoudig te monteren als alle andere bedieningsplaten. Bovendien kan de Sigma60 bedieningsplaat nu ook achteraf ingebouwd worden, iets wat voorheen niet mogelijk was.

De vlakke bedieningsplaat Sigma60 is een prachtig voorbeeld van een esthetisch product. Verzonken in de wand boven het toilet, gaat de bedieningsplaat op in de sanitaire ruimte. Door de keuze in kleur en materiaal sluit de bedieningsplaat naadloos aan bij iedere gekozen stijl.

Makkelijker te monteren
Geberit heeft het montageframe vereenvoudigd om de installatie ervan in de toekomst nog makkelijker te maken. Het kan nu op dezelfde wijze geïnstalleerd worden als de meeste andere Sigma bedieningsplaten, waardoor er geen extra stappen meer nodig zijn. Dit betekent ook dat de Sigma60 nu zelfs achteraf ingebouwd kan worden.

Ontwerp
De bedieningsplaat is ontworpen door de industriële vormgever Christoph Behling en heeft een waterbesparende 2-toets spoeling. De bedieningsplaat heeft een slank, hoogglans frame. De toetsen zijn verkrijgbaar in glas - in de kleuren zwart, wit en umbra bruin - of in geborsteld chroom. Een makkelijk te onderhouden anti-vingerafdruk coating zorgt er bij deze variant voor, dat het er altijd schoon en fris uitziet.

De twee grote toetsen klappen gemakkelijk open en geven ruimschoots toegang tot het inbouwreservoir voor noodzakelijk onderhoud. De verzonken bedieningsplaat komt pas volledig tot zijn recht als de omringende materialen zoals keramische tegels, sierpleister, marmer of hout ook zorgvuldig zijn aangebracht.

Meer informatie over de Geberit Sigma60 bedieningsplaat is te vinden op: www.geberit.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.geberit.nl