Pure douchevrijheid met de NICA

De NICA douche-opstelling van Kermi zorgt voor absolute glas-transparantie.

De unieke schuifdeur is nu verkrijgbaar zonder muur-profiel en voorzien van de onderscheiden betrouwbare NICA schuifdeur-comfort.

Strak design - NICA schuifdeur zonder muurprofiel

De NICA heeft verschillende ruimtebesparende uitvoeringen in het assortiment, puur glas en weinig poespas. Individueel op maat gemaakt zonder muurprofiel. Het glaselement wordt aan de bovenzijde enkel bevestigd door een strakke elegante muurbevestiging. Vanaf nu bestelbaar. NICA geeft een uniek puur badsfeer gevoel. Bijna alsof het douche-gedeelte in de badkamer zweeft.

De ruimtebesparende NICA schuifdeur maakt een gemakkelijke en comfortabele instap in de douche-gedeelte mogelijk. Gemonteerd zonder drempels, beloopbaar op vloerniveau, maar voldoet altijd aan alle eisen van de spatwater-beschermingstest volgens DIN EN 14428. De schuifdeur-segmenten kunnen naar binnen worden gezwenkt voor eenvoudige reiniging.

NICA behoort tot de perfecte middenklasse van Kermi. Overtuigend in prijs en prestatie, met een strak design, unieke functies en een enorm scala aan varianten. Alle opstellingsvormen in de serie, inclusief de walk-in en badwand oplossingen, zijn nu verkrijgbaar zonder muurprofiel voor een bijna transparante uitstraling.

Ze hebben allemaal één ding gemeen: het onderscheiden betrouwbare NICA schuifdeur-comfort. Dankzij het standaard soft-open en soft-close mechanisme. Hierdoor kunnen de deuren zacht en gemakkelijk worden geopend en gesloten.Meer informatie: www.kermi.nl