KERMI: trendy in vele opzichten

Dark Edition meets decor Stripe 3 en Stripe 4: voor een moderne badkamersfeer wordt tegenwoordig gekozen voor profiel- en beslagkleur zwart soft.

Kermi brengt met name met de Dark Edition een eerbetoon aan deze trendkleur. Bovendienzijn de gezandstraalde decors Stripe 3 en Stripe 4 zo populair en gewild, dat ze voor geselecteerde douchescherm modellen als onderdeel van de Kermi Trend Collectie te bestellen zijn.

Zwart soft oogt modern, elegant en is nog eens heel goed te combineren. Door de decors zien de doucheschermen er altijd fris en trendy uit en zijn ze een absolute blikvanger in de badkamer.

Met Kermi douchedesign hoef je niet te kiezen tussen "of-of" - kies gewoon beide designvarianten en creëer een indrukwekkend design. Dat is precies wat Kermi met dit voorbeeld. Wij zijn ervan overtuigd dat deze frisse en elegante combinatie van soft zwart met gezandstraald decor binnenkort de toon zal zetten in veel badkamers. Je douche en badkamer krijgen een geheel nieuwe uitstraling en ontstaat er een individuele wellness-oase. Een stijlvolle oplossing die ook tijdens het douchen optimale privacy biedt.

Het sterke enkelvoudige veiligheidsglas van Kermi doucheschermen is gemaakt voor indrukwekkend design. Het gezandstraalde decor Stripe 3 wordt standaard gedeeltelijk op het glasoppervlak aangebracht (decor hoogte 1,60 m vanaf de vloer).

Het gezandstraalde decor Stripe 4 wordt standaard enkel in het midden van het douchescherm aangebracht (decorhoogte 1,20 m).

WALK-IN XC valt op door zijn minimalistische ontwerp. Het 10 mm dikke geharde veiligheidsglas wordt alleen op zijn plaats gehouden door een elegant, slank wandprofiel. Met een breedte tot 1450 mm en een hoogte van 2000 mm heeft het geen verdere stabilisatie nodig. WALK-IN XC in edel zwart soft-look voor een minimalistische feelgood badkamersfeer.

Kermi douchedesign heeft de modieuze ontwikkelingen in 2021 overzichtelijk gemaakt in een speciale prijslijst “Trend Collectie doucheschermen”. Waarin wij ons vooral concentreren op modern en trendy badkamer-design. Met als doel om veelzijdige doucheschermen voor elke badkamer-indeling te kunnen leveren.

De “Trend Collectie doucheschermen” omvat de Dark Edition, White Line en geselecteerde standaard artikelen waarbij de decors Stripe 3 en Stripe 4 beschikbaar zijn.
Van inloopdouches tot draai- en pendeldeuren. Voor ieder wat wils. Aan jou de keuze.

Meer informatie: www.kermi.nl