Profielfoto van Badplaats
Badplaats
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Compacte toiletmeubels

Is jouw wc aan een renovatie toe? Bekijk dan ook eens de compacte toiletmeubels van Badplaats. Mooie onderkasten met fontein voor het toilet.

Kan jouw wc wel een opknapbeurt gebruiken en ben je op zoek naar een mooie fonteinset? Dan zit je bij Badplaats goed. Speciaal voor het kleinste kamertje in huis heeft Badplaats verschillende toiletmeubels. Deze toiletmeubels bestaan uit een fontein (kleine wasbak) met bijpassende onderkast. Verkrijgbaar ik verschillende modellen en afwerkingen. Bijvoorbeeld een houtkeur zoals 'eiken' op bovenstaande foto, maar natuurlijk ook wat traditioneler wit of hoogglans wit.

Weer eens wat anders op je wc

Een fontein met onderkast ziet er strak uit en oogt weer eens anders dan een losse wasbak. Daarnaast heeft een toiletmeubel als extra voordeel dat je ook nog wat opbergruimte op je toilet hebt. Handig voor wc-rollen, voorraad luchtverfrisser, zeepje of gastendoeken. De verschillende modellen in het aanbod van Badplaats zijn makkelijk in te passen in je nieuwe toilet en passen goed in de moderne, scandinavische of industriele wc. Benieuwd geworden naar onze toiletmeubels? Bekijk het aanbod op badplaats.nl.