Profielfoto van Badplaats
Badplaats
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Extra opbergruimte in je badkamer creëer je zo

Zoek je wat extra opbergruimte in je badkamer voor bijvoorbeeld handdoeken? Maak kennis met de badkamerkasten van Badplaats.

De gemiddelde badkamer in Nederland is vaak niet al te groot. Toch wil je over voldoende opbergruimte beschikken om bijvoorbeeld je handdoeken of voorraad toiletspullen in op te bergen. Of je nu een kleine badkamer hebt of juist een hele grote, bij Badplaats vind je een groot aanbod badkamerkasten in verschillende maten en smaken.

Speciaal voor de compacte badkamer

Smalle badkamerkasten, waarvan je er bij Badplaats verschillende kunt vinden, zijn uitermate geschikt voor de wat kleinere badkamer. Zo is badkamerkast Montreal met een breedte van 30 cm altijd wel in te passen in de ruimte. Ook een wat compactere hangkast kan uitkomst bieden als je echt ruimte tekort komt maar graag nog wat opbergruimte creëert. Eenvoudig op te hangen boven de wastafel bijvoorbeeld. Benieuwd naar het aanbod? Hier vind je alle smalle badkamerkasten van Badplaats. 

Ook voor de grotere badkamerkasten

Heb je voldoende ruimte dan kun je vaak ook een wat grotere kast kwijt. Handig voor de voorraad handdoeken of misschien gebruik je 'm zelfs als linnenkast. Een hoge kast of kolomkast kan dan welkom zijn. Geinteresseerd in een voordelige badkamerkast met grotere afmetingen? Bekijk dan eens de hoge badkamerkasten of bekijk alle badkamerkasten

De voordelen van Badplaats.nl
- Gratis bezorging en retour
- Bestel online en kies zelf je bezorgdag
- 2 jaar garantie en CBW erkend
- Gewoon goedkoper