Profielfoto van Woodindustries

Woodindustries

Over ons

Bij Woodindustries vindt u een uitgebreid scala aan houtproducten zoals houtstrips, boomstamtafels, eiken houten tafels, industriele tafels, robuuste tafels, betontafels, ovale vergadertafels en gehele bedrijfs of horeca inrichtingen. Allemaal met de hand gemaakt met liefde en gevoel van ambacht door onze vakmensen. Bekijk ons assortiment online of kom langs in één van onze showrooms in Groot Ammers of Cuijk!

Woodindustries waar hout weer tot leven komt en gebruikt hout een tweede leven krijgt. Woodindustries werkt op een zo natuurlijk mogelijke manier met respect voor de natuur. Wij geven zowel nieuw als gebruikt hout een bestemming, bij ons komt uw woon- en werkplek, tuin of living weer tot leven. Of het nu gaat om een mooie teakhouten houtstrips / houten wand, een mooie custom made vloer of een mooie unieke robuuste stoere eiken houten tafel waarvan er maar één uniek exemplaar is. Omdat al onze tafels uiteindelijk nooit allemaal hetzelfde zijn – wij brengen uw houtdromen tot leven. Wij van Woodindustries leveren hout in de breedste zin van het woord. Voor elke wand, vloer, meubel, tafel, schutting, vlonder, terras, bad of woonkamer wens hebben wij een oplossing in uniek en apart hout. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze nieuwe boomstamtafels. Een mooie aanwinst voor uw woning of kantoor.

Wij zijn er zowel voor de particulier als voor het bedrijfsleven, ook voor een unieke stand op de beurs of een compleet invulling voor uw woonkamer. In de horeca en hotels zijn onze producten een prachtige aanvulling op het interieur. Woodindustries denkt graag met u mee. Met onze eiken/grenen en steigerhouten vloeren in combinatie met een mooie epoxy tafel en een mooie houten wand van onze houtstrips, heeft u al een mooie basis voor uw woon- of werkplek. Wij geven elk stukje hout weer een doel. Door onze inkoop dragen wij bij aan een beter milieu doordat wij voor een heel groot deel gebruik maken van gebruikte materialen. Het zijn duurzame materialen die geen enkele belasting meer vormen voor ons milieu als het gaat om winning van grondstoffen uit de natuur, verantwoord inkopen staat bij ons hoog in het vaandel.

Vestiging Groot Ammers
Voorstraat 24
2964 AK Groot-Ammers
Tel 06-15356759
info@woodindustries.nl 

Vestiging Cuijk
Lange Linde 26A
5433NC Cuijk
Tel 06-15356759
info@woodindustries.nl

Woerdense Verlaat
Amstelkade 1
3652 MD Woerdense Verlaat
Tel 06-15356759
info@woodindustries.nl


Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.woodindustries.nl