Sole radiatoren

Sole radiatoren van Novellini: een glazen radiator met een door uzelf gekozen afbeelding

Sole radiatoren: een radiator met een door uzelf gekozen afbeelding

Sole radiatoren van Novellini zijn een sieraad voor elke badkamer. Door de unieke In Art mogelijkheden is Novellini één van de weinige aanbieders in Nederland die u de mogelijkheid biedt om uw radiator te voorzien van een door uzelf aangeleverde afbeelding. Uw radiator kunt u daarmee aan uw eigen stijl en smaak aanpassen, waardoor Sole echt één wordt met de verdere inrichting van uw badkamer. Mocht u de voorkeur geven aan één van de ruim 31 standaard afbeeldingen, een effen uitvoering of een spiegelende uitvoering, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Zoals u van Novellini mag verwachten is de afwerking van Sole met een chromen afwerkingsprofiel en een afstandsbediening met temperatuurregelaar van hoog niveau.

Sole radiatoren zijn gemaakt van gelaagd veiligheidsglas met een beschermingsniveau IPX5. De radiatoren kunnen dus in de badkamer worden gebruikt aangezien ze beveiligd zijn tegen spatwater (uitsluitend zone 3, raadpleeg uw installateur). De radiatoren zijn horizontaal en verticaal te monteren en worden geleverd inclusief een handdoekenhouder.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de Sole radiatoren.
Volg de Novellini Facebookpagina voor meer badkamerinspiratie.