string(1) "p"

Vloerdeluxe en Betonlook-gietvloer

Gietvloeren / betonlook vloeren geven een eigen stijl aan je woning. Je hebt vele mogelijkheden in kleur waarbij je vergeling van  kleur moet voorkomen. 

Epoxy gietvloer of Polyurethaan gietvloer

Gietvloeren worden steeds vaker verkocht en zijn  chique,stoer en mooi in uitstraling.Vloerdeluxe is specialist in gietvloeren voor alle mogelijke ruimtes.Gietvloeren zijn er in twee soorten met ieder haar eigen eigenschappen. 

Polyurethaan gietvloer-betonlook

Een gietvloer is een kunstof bedekking die op de vloer de vloer gegoten in een dikte van 2-3mm. Deze gietvloer wint steeds meer terrein op het gebied van comfort en design. Met een stakke, naadlose en onderhoudsarme eigenschappen is het een ideale afwerking voor in je woning. de vloer is vloeistofdicht en daarom ook zeer geschikt voor natte ruimtes als bijvoorbeeld je badkamer of keuken. Door haar vele kleurcombinaties zijn deze mooie vloeren overal een meerwaarde in je woning. Pu gietvloeren afgwerkt met een Pu lak hebben de eigenschap om niet te vergelen door licht,lucht,tijd en onderhoud. De vloer is uitermate geschikt voor gebruik op vloerverwarming en voetl warmer aan dan bijvoorbeeld een houten of tegel vloer.

Eigenschappen:
1-Elastisch -scheur overbruggend
2-Vloeistofdicht
3-Naadloos
4- Kras en slijtvast
5-Brandvrij
6-Geluiddempend
7-Anti allergeen
8-In elke RAL/NCS kleur leverbaar.

Epoxy Gietvloer

Deze duurzame samengestelde gietvloer is op basis van epoxyharsen,welke een harde kunststof is.Deze vloer is gemaakt voor een zeer zware belasting en is ontzettend sterk. Door deze eigenschap is deze vloer zeer geschikt als industrievloer in werkplaatsen en grote hallen. De Epoxy vloer is bestand tegen vocht en heeft een hoge belastbaarheid. Deze vloer leveren wij in verschillende mogelijkheden van decoratief tot elektrisch geleidend.Vooraf komen wij bij je in de woning en overleggen om gezamelijk 

Eigenschappen:
1-Vloeistofdicht
2-Naadloos
3-Brandvrij
4-Geluiddempend
5-Slijtvast
6-Zeer hoge belastbaarheid

Altijd egaliseren bij giet-betonlook

Het egaliseren is meestal een noodzaak voorafgaand aan het plaatsen van de gietvloer. Een oneven ondergrond kan de kwaliteit, uitstraling en de levensduur van de vloer verminderen. Het correct egaliseren kan eenvoudig handmatig worden gedaan bij een optimale mengverhouding.De laagdiktes kunnen verschillen van 2 tot 40mm om oneffenhedente op te kunnen vangen.

Informatie vooraf belangrijk neem contact op

Voor de juiste informatie komen wij graag bij je in de woning. Voor vragen omtrent deze schitterende vloeren zijn wij voor je bereikbaar onder nummer 06-41311019 of via mail 
https://vloerdeluxe/contact