Foto: MoooiWallcoveringGreenHouse_1_Roomshot_Prin_092407

Arte en Moooi openen de deuren van het Green House

Stap de glazen cocon in en ontdek een bruisende wereld van fauna en flora.

29 April 2024

De Green House collectie van Arte en Moooi werd geïnspireerd op de schoonheid van een Victoriaanse serre en bestaat uit vijf verschillende dessins. Iedere wandbekleding ademt romantiek uit, met florale en tegelijk abstracte patronen als gevolg. De Green House reeks onthult een botanisch spektakel waarin prachtige bloemen ontluiken, geuren je neus vullen en krioelende wezens hun stempel achterlaten. Een weelderige betovering om je interieur mee in te richten.

Ontluik de natuur

Door het glas van de serre heen ontwaar je een rijk natuurfestijn gevuld met verschillende soorten bloemen, planten en insecten. Het Greenhouse Gathering dessin uit de collectie van Arte en Moooi bootst hetzelfde gevoel na, uitgewerkt tot in de klassieke sierlijsten. De abstracte botanische patronen op de bekleding geven een voorproefje van wat het Green House te bieden heeft. Laat je verleiden door de charmante illusie en kom dichterbij: het zachte suède van de bekleding zorgt voor een buitengewone tactiele beleving.

Greenhouse Gathering is beschikbaar in twee designs: Greenhouse Gathering Window en Greenhouse Gathering Arch. Telkens beschikbaar in drie kleurvariaties.

Reacties