Foto: Wonennl-berbel-BIH-SKE-P-120-silvergrey-club-beats-szene-cooking-2

Lichtkunst in de keuken

Skyline Edge Play eilandkap van berbel

30 April 2024

Licht is een belangrijk element bij het plannen van keukens. De keuken is het levendige middelpunt in huis, waar het eten wordt klaargemaakt en menig uurtje wordt doorgebracht met familie en vrienden. Een goed doordacht verlichtingsconcept is in de keuken net zo belangrijk als in de woonkamer. Licht beïnvloedt de stemming al tijdens het koken, en dus ook daarna als er gegeten wordt. Iedere dag weer.

Een goede verlichting zet visuele accenten en harmonieert als het goed is met het architecturale concept van de ruimte. In de keuken speelt licht ook een zeer functionele rol. Een perfecte verlichting van de werkruimte is een must. Een aangename sfeer die wordt gecreëerd door licht dat naar wens en op ieder tijdstip kan worden aangepast: hierdoor transformeert de keuken van een functionele naar een aangename leefruimte.Een multifunctionele afzuigkap zorgt voor een sensatie

De Skyline Edge Play productinnovatie van berbel is meer dan alleen een van de meervoudig bekroonde berbel eilandkappen. De kap combineert een zeer efficiënt afzuigsysteem met een multifunctioneel verlichtingsconcept. Zo kunnen individuele keukenscènes worden opgeslagen, afgestemd op de wensen van de bewoners.

De dimbare LED kookplaat- en effectverlichting kan traploos worden ingesteld in kleurtemperaturen van koel tot warm wit. Dit creëert altijd de ideale omgeving om te koken. De eilandkap heeft nog een andere highlight te bieden: de berbel Motion-Lights. Deze effectverlichting zet de keuken steeds weer in een ander licht met 12 fascinerende lichtsequenties. Zachte kleurovergangen zoals ‘magnolia’ zorgen ‘s ochtends voor een ontspannen start van de dag. ‘Arizona’ daarentegen zorgt met zijn verfrissende kleuren voor vakantiestemming in de keuken, terwijl ‘clubbeats’ met zijn krachtige tonen een levendige sfeer creëert voor uitgebreide keukenparty’s.

De effectverlichting kan optioneel ook worden ingesteld in RGB-kleuren. Bovendien creëert de ‘uplight’ van de Skyline Edge Play een prachtige indirecte plafondverlichting.

Alle functies van de Skyline Edge Play worden aangestuurd met de ‘Play’-gebarenbediening: licht, lift en afzuiging kunnen eenvoudig en intuïtief met de hand worden bediend. Een niet onbelangrijk bijkomend voordeel: geen vingerafdrukken meer op de afzuigkap.

Licht en lucht - berbel technologieën

De Skyline Edge Play maakt natuurlijk ook indruk met zijn design en prestaties. Het berbel-principe zorgt voor een efficiënte vetafscheiding, terwijl de EC-ventilatormotor stilletjes zijn werk doet. De geïntegreerde recirculatietechnologie filtert de lucht met behulp van het recirculatiefilter en voert deze gezuiverd terug. De opgewekte warmte wordt 100% vastgehouden en draagt zo bij aan het welbehagen in de keuken.

 

Meer van berbel afzuigkappen
Reacties