JBL Reflect Flow

Muziek bedienen, handsfree gesprekken beheren en toegang tot jouw spraakassistent; de Reflect Flow hoofdtelefoons zijn IPX7-water- en zweetbestendig en bieden ze tot 10 uur afspeeltijd met 20 uur extra in de lader.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik loop heel veel en tijdens het lopen vind ik het fijn om even muziek te luisteren. Vandaar dat ik graag deze JBL Reflect Flow wou testen. Mijn reguliere dopjes (met snoer) hebben het recent begeven, dus het kwam extra goed uit :).

Accuduur

De lange levensduur van de batterij is heel prettig. Vind het prettig dat hij de hele dag mee gaat, ik hoef niet steeds op te laden. Bovendien is het erg handig dat je ze in een case kunt opladen en niet altijd aan een snoer hoeft te hangen. Hij laadt ook erg snel op, fijn dus.

Connectiviteit

Ik heb totaal geen problemen gehad met verbinden gehad. Ik heb wel eens eerder met andere merken gehad dat ik steeds opnieuw moet verbinden/zoeken maar dat heeft deze niet! Hij verbindt direct goed met mijn iphone, dat vind ik wel een erg groot pluspunt!

Draagcomfort

Ik vind prima ze te dragen, ze sluit mooi aan in je oor. Ik heb ook geen moment gehad dat ik bang was dat ik ze zou verliezen. En als je ze in hebt, voel je ze verder niet echt zitten, het wordt niet vervelend. Dus dat is prettig.

Gebruiksgemak

Geen moeilijke gebruiksaanwijzingen of etc, werkt heel simpel en erg goed. Je kunt eenvoudig wisselen tussen muziek en eventuele telefoongesprekken.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit is in mijn oren geweldig. Vooral de bass wordt, zoals ik van JBL gewend ben, zeer goed overgebracht. De handsfree functie voor bellen werkt perfect. Je bent zeer goed verstaanbaar en je neemt heel makkelijk op.

Conclusie

Kortom ben ik zeer tevreden over het product en heb het met heel veel plezier gebruikt. Ik vond de muziekkwaliteit erg goed, ik kon ze makkelijk opbergen en tevens opladen in de case. Ik heb hardgelopen, krachttraining gedaan en gefietst met de oordoppen. Geen problemen gehad, helemaal niks op aan te merken. Ik vind het geluid super, hele fijne dopjes dus. Aanrader!

Reacties