Gardena Easy Clean

De Gardena Easy Clean kan je zowel gebruiken voor droge schoonmaak als vochtige schoonmaak. Dit is dus vooral heel erg handig voor in de tuin! Lees hieronder een uitgebreide review over de Easy Clean.

Getest door:

Even voorstellen...

Hoi! Mijn naam is Turkan en ik heb voor Thuis Getest de Gardena Easy Clean mogen testen! De tuin schoonhouden vind ik erg belangrijk, daarom leek het mij leuk om deze buitenstofzuiger te testen.

Accuduur

Als de Easy Clean helemaal opgeladen, is kan je genoeg stofzuigen. Ik weet niet precies hoeveel minuten maar de hele dag door een beetje opzuigen, als er bijvoorbeeld wat bladeren in de tuin lagen, kan prima. Het opladen duurt niet zo lang. Binnen twee uur is hij helemaal opgeladen.

Gebruiksgemak

Over het gebruiksgemak van de Easy Clean kan ik heel kort zijn: het werkt prima. Als je de buitenstofzuiger aanzet doet het gewoon zijn ding. Ook het legen van het reservoir is erg simpel, dit gaat met een kliksysteem. Je haalt het reservoir eraf, leegt het, en klikt het er weer terug op. Wat ik ook erg handig vind is dat je hem binnen en buiten kan gebruiken, het is dus een buitenstofzuiger en kruimeldief in één! Zelfs mijn zoontje kon de tuin ermee stofzuigen.

Geluidsniveau

De Easy Clean is redelijk stil. Ikzelf vind het in ieder geval niet storend.

Kracht

De zuigkracht is ook erg goed. Natte bladeren worden zonder problemen opgezogen. Ook zuigt de Easy Clean met gemak kruimels en andere dingetjes op.

Conclusie

De Easy Clean buitenstofzuiger van Gardena is een perfecte mix van een kruimeldief en een buitenstofzuiger. Hij doet zijn werk goed en is makkelijk te legen. Ook gaat de accu lang mee en opladen kost niet zoveel tijd. Een top product dus!

Reacties