Foto: Online_wonen1

Ontdek Onze Scandinavische Showkamer, Ingericht door Bo!

Een visuele beleving van wooninspiratie

01 Mei 2024

Bij OnlineWonen willen wij graag jullie voortdurend verrassen en inspireren. Onze nieuwste showkamer, ingericht door onze getalenteerde interieurstyliste Bo, is een toonbeeld van creativiteit en vakmanschap. Hier krijg je een voorproefje van de nieuwste trends en een unieke kans om te ervaren hoe je een stijlvolle en gastvrije sfeer in je eigen huis kunt creëren.

Dit interieur omarmt een verfijnd Scandinavisch thema, waarbij een harmonieuze mix van producten van Riverdale, Ambiant en AS Creation de ruimte tot leven brengt. Bo heeft zorgvuldig gekozen voor een palet van lichte kleuren, verfijnde accessoires en warme houten accenten. Het Scandinavische interieur staat bekend om zijn nadruk op natuurlijke esthetiek, waarbij het gebruik van pure materialen een rustgevende en gastvrije sfeer creëert.

Lichte laminaat of PVC vloeren met een echt lijkende houtlook zijn de basis van dit interieurconcept. De keuze van Bo voor de Ambiant Primaro Naturel Eiken laminaatvloer past perfect het harmonieert prachtig met de stijl.

Het behang op de muur, Graphic Lines 34868-3 van AS Creation, voegt een subtiel maar toch opvallend element toe aan de ruimte, waardoor de esthetiek wordt versterkt. Voor decoratieve accenten heeft Bo gekozen voor kussens van Dutch Decor en een stijlvolle Ferro Wand klok van Riverdale, die het interieur verrijken met hun elegantie en charme. Als laatste, maar zeker niet de minste toevoeging, zijn er geurstokjes van Riverdale geplaatst om een heerlijke geur door de ruimte te verspreiden, waardoor een complete zintuiglijke ervaring wordt gecreëerd. Deze zorgvuldig samengestelde details dragen bij aan een warme, uitnodigende en vooral persoonlijke sfeer in dit prachtige Scandinavische interieur.

Laat Je Inspireren

Of je nu op zoek bent naar ideeën voor je eigen huis of gewoon wilt genieten van een dosis interieurinspiratie, onze nieuwe showkamer is een must-see. Bo's ontwerp is een bron van creativiteit en biedt talloze ideeën voor het creëren van jouw droominterieur.

Wij nodigen je van harte uit om onze nieuwe showkamer te bezoeken in onze showroom op de lijnbaan 36 in Heemskerk en de magie van Bo's ontwerp zelf te ervaren. Wij zijn open van ma t/m vrij van 10:00 - 16:00 uur. Ons enthousiaste team staat klaar om je rond te leiden en je meer te vertellen over de producten en materialen die in de ruimte zijn gebruikt. Wil je alvast meer weten over de showkamer? Neem dan contact met ons via 0251-237681 of info@onlinewonen.com. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze showroom en je te inspireren met Bo's creatieve visie. Tot snel!

Reacties