Bamboe Kussen

Ideaal voor de warmere nachten: Polydaun bamboe kussen met een tijk is van perkal katoen en bamboe. De vulling is van polyester, het vulgewicht is 250 gram

Bamboe kussen

Ideaal voor de warmere nachten: Polydaun bamboe kussen met een tijk is van perkal katoen en bamboe. De vulling is van polyester, het vulgewicht is 250 gram/m2. Het kussen is wasbaar op 40 graden Celsius.
De bamboe is anti allergisch en zeer goed vochtregulerend, waardoor het kussen ideaal is voor de warmere nachten.

 

 

Bambillo hoofdkussen

Bambillo hoofdkussen 'Queen', 48 x 76 cm


Het Bambillo hoofdkussen is een comfortabel kussen voor een weldadige nachtrust! Ligt u regelmatig wakker of te woelen omdat u moet zoeken naar de juiste slaappositie? Wordt u vrijwel nooit lekker uitgerust wakker? Staat u op met hoofd- of nekpijn? Met het Bambillo kussen merkt u al snel wat optimaal slaapcomfort is. Het Bambillo kussen ondersteunt uw hoofd, nek en schouders optimaal en in een natuurlijke houding. U wordt voortaan energiek en fit wakker! Het kussen past zich aan uw houding aan, waardoor u nooit in een verkeerde houding slaapt of uw spieren en zenuwen beknelt. Door de bamboevezels in het kussen voelt het kussen koel en zacht; warmte wordt op natuurlijke wijze afgevoerd. Dit voorkomt dat u klam of zwetend wakker wordt. Met Bambillo ervaart u een heerlijk ontspannen nachtrust!