Profielfoto van Rookgasventilator.nl

Rookgasventilator.nl

Tielenstraat 17, 5145 RC Waalwijk

Over ons

Een rookgasventilator zorgt voor voldoende trek en garandeert daardoor een feilloze werking van de open haard of kachel onder alle omstandigheden.

Stoken zonder zorgen met een rookgasventilator

Inatherm is reeds jaren gespecialiseerd in rookgasventilatiesystemen en beschikt over een breed assortiment ventilatoren en toebehoren. Er zijn systemen speciaal voor houtgestookte open haarden, maar ook complete (gekeurde) systemen voor het controleren en regelen van ventilatoren op gasgestookte open haarden.

Rookgasventilatoren voor houtgestookte en gasgestookte haarden

Inatherm is exclusief distributeur van exodraft rookgasventilatoren en toebehoren. We werken samen met dealers door het hele land. Onze partners voorzien u graag van deskundig advies, prijzen en een professionele service. Op www.rookgasventilator.nl vindt u eenvoudig een dealer bij u in de buurt.

Over Inatherm

Inatherm is een frisse en flexibele organisatie met gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers op alle afdelingen. We zijn gespecialiseerd in de selectie en levering van componenten ten behoeve van een gezond en aangenaam binnenklimaat in gebouwen. Jarenlange ervaring en kennis op het gebied van lucht verplaatsen, lucht verdelen, lucht verwarmen en lucht koelen, hebben van Inatherm een toonaangevend bedrijf gemaakt. Inatherm beschikt over een uitgebreid gecertificeerd productenprogramma en er worden uitsluitend A-merken gevoerd.

Dit zorgt niet alleen voor onbesproken productkwaliteit, maar ook voor leveringsbetrouwbaarheid en de beschikking over betrouwbare documentatie en selectieprogramma’s. Door de nauwe samenwerking met verschillende hooggekwalificeerde partners en de mogelijkheid om zelf producten te testen, blijft Inatherm innoveren en het productenprogramma verbeteren. Dit staat allemaal in het teken van ons doel om de klant centraal te stellen en te voorzien van de juiste informatie en de juiste apparatuur voor elke specifieke situatie.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten op het gewenste hoge niveau te houden, beschikken we over een uitgebreid gecertificeerd leveringsprogramma. Nieuwe regelgeving en eisen op het gebied van ventilatie en comfort, maar ook met betrekking tot het milieu en energieverbruik, vragen om continue innovaties en verbeteringen van onze producten, zodat we aan de strengste nationale en internationale normen en criteria blijven voldoen.