Haarden Architektuur Appelman

Partner

Appelman Haarden Architectuur haarden heeft jarenlange ervaring in het bouwen van haarden en rookkanalen. Sinds de oprichting in 1976 heeft zich een gestage ontwikkeling afgetekend waardoor Appelman Haarden Architectuur nu in staat is jou een buitengewoon breed en gevarieerd assortiment aan te bieden. Dit assortiment biedt een diversiteit aan hout- en gasgestookte haarden en kachels, schouwen, rookkanalen; van eenvoudig tot zeer luxe.

Appelman Haarden Architectuur

Kwaliteit is kenmerkend voor de producten van Appelman Haarden Architectuur. Jouw haard is tenslotte niet enkel een gebruiksartikel, maar maakt deel uit van jouw leefomgeving en voedt jouw gevoel van sfeer en gezelligheid. Daarom vindt Appelman Haarden Architectuur kwaliteit belangrijk voor hun producten en zeker ook voor hun advies en service. Bas Appelman en Henk Ziengs van Appelman Haarden Architectuur helpen jou samen met hun medewerkers graag én met passie. Maar bovenal vakbekwaam en persoonlijk. De specialisten van Appelman Haarden Architectuur adviseren je graag over de juiste kachel, ontwerpen jouw haard en brengen graag een bezoek bij jou thuis om samen met jou tot een passende keuze te komen.

Het Sfeerverwarmingsgilde: de zekerheid van vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid

Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) waarborgt die zekerheid. De SVG-detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.sfeerverwarmingsgilde.nl.

Profires – Professionals in vuur

Profires partners zijn gespecialiseerd in het realiseren van sfeerverwarming, zoals openhaarden, kachels en schouwen. Interesseert u zich in een houtkachel, openhaard of inbouw haard op gas? Onze samenwerkende partners adviseren u graag.

Voor meer informatie en inspiratie, kunt u ook de showrooms en websites van onze Profires leden bezoeken. Neem gerust contact op met een partner bij u in de regio. Zie voor meer informatie: www.profires.nl.

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Lukt een bezoek niet tijdens onze reguliere openingstijden? Vraag ons naar de mogelijkheden van een afspraak.

Bezoek ook eens onze website: www.appelman-haarden.nl

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Verfmolenstraat 40
1333 AV ALMERE BUITEN
0365329664
info@appelman-haarden.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Verfmolenstraat 40
1333 AV ALMERE BUITEN
0365329664
info@appelman-haarden.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken