Profielfoto van Appelman Haarden Architectuur

Appelman Haarden Architectuur

Verfmolenstraat 40, 1333 AV ALMERE BUITEN
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Appelman Haarden Architectuur haarden heeft jarenlange ervaring in het bouwen van haarden en rookkanalen. Sinds de oprichting in 1976 heeft zich een gestage ontwikkeling afgetekend waardoor Appelman Haarden Architectuur nu in staat is jou een buitengewoon breed en gevarieerd assortiment aan te bieden. Dit assortiment biedt een diversiteit aan hout- en gasgestookte haarden en kachels, schouwen, rookkanalen; van eenvoudig tot zeer luxe.

Appelman Haarden Architectuur

Kwaliteit is kenmerkend voor de producten van Appelman Haarden Architectuur. Jouw haard is tenslotte niet enkel een gebruiksartikel, maar maakt deel uit van jouw leefomgeving en voedt jouw gevoel van sfeer en gezelligheid. Daarom vindt Appelman Haarden Architectuur kwaliteit belangrijk voor hun producten en zeker ook voor hun advies en service. Bas Appelman en Henk Ziengs van Appelman Haarden Architectuur helpen jou samen met hun medewerkers graag én met passie. Maar bovenal vakbekwaam en persoonlijk. De specialisten van Appelman Haarden Architectuur adviseren je graag over de juiste kachel, ontwerpen jouw haard en brengen graag een bezoek bij jou thuis om samen met jou tot een passende keuze te komen.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl

Profires – Professionals in vuur

Profires partners zijn gespecialiseerd in het realiseren van sfeerverwarming, zoals openhaarden, kachels en schouwen. Interesseert u zich in een houtkachel, openhaard of inbouw haard op gas? Onze samenwerkende partners adviseren u graag.

Voor meer informatie en inspiratie, kunt u ook de showrooms en websites van onze Profires leden bezoeken. Neem gerust contact op met een partner bij u in de regio. Zie voor meer informatie: www.profires.nl.

Lukt een bezoek niet tijdens onze reguliere openingstijden? Vraag ons naar de mogelijkheden van een afspraak.

Bezoek ook eens onze website: www.appelman-haarden.nl

Aangesloten bij