Profielfoto van Kalfire

Kalfire

Geloërveldweg 21, 5951 DH Belfeld

Over ons

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en sinds kort de eerste elektrische haard: de Kalfire E-one. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht.

Over ons

De warmte van een familiebedrijf

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaardenhouthaarden en sinds kort de eerste elektrische designhaard: de Kalfire E-one. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick. Ondanks de groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt, heeft Kalfire nooit iets van dat familiekarakter verloren. Dat vertaalt zich in een enorme betrokkenheid bij haar klanten, dealers en producten en in een langetermijnvisie die het mogelijk maakt om te blijven innoveren.

In 2010 nam Beijko van Melick het bedrijf over van zijn ouders. Onder zijn dagelijkse leiding heeft Kalfire zijn visie op het design, de techniek, het gebruiksgemak en de prestaties van (gesloten) gashaarden en houthaarden verder vormgegeven. En zijn positie als trendsetter verder kunnen verstevigen. Zeer regelmatig schudt Kalfire de markt wakker met spraakmakende innovaties, zowel op technisch als esthetisch gebied.

Kalfire is een bedrijf dat de uitstraling en expertise van een multinational combineert met de oprechte betrokkenheid, laagdrempeligheid en warmte van een familiebedrijf. En dat al bijna 40 jaar.

Bij Kalfire nemen wij alleen genoegen met het allerbeste. De gesloten gashaarden die wij sinds 1981 ontwikkelen en produceren, zijn het resultaat van ons streven naar perfectie. Perfectie in design, techniek, prestaties, kortom in alles.

Regelmatig introduceren wij onze innovatieve technische en esthetische noviteiten. Met gepatenteerde technologieën, zoals de prestigebrander en de Natural Spark Generator (NSG), lukt het ons om de beleving van een natuurlijk houtvuur te creëren. Onze gashaarden doorstaan dan ook met glans de vergelijking met een authentieke open haard.

Op deze website vindt u volop inspiratie en informatie. Tevens presenteren wij u bijna ongelimiteerde mogelijkheden om een haard samen te stellen die voldoet aan uw persoonlijke wensen en die bij uw interieur past. Want uiteindelijk creëert u de gashaard die uw interieur gaat verrijken zelf, in nauwe samenwerking met uw Kalfire-dealer. Blijf dicht bij uzelf, maak duidelijke keuzes en neem geen genoegen met compromissen. Dat doen wij ook niet!

Kalfire Experience Centre

In het Kalfire Experience Center kunt u inspiratie opdoen en vrijwel het gehele assortiment gas- en houthaarden in diverse opstellingen bekijken. Graag informeren wij u over de opties en mogelijkheden. U kunt hiervoor tijdens de openingstijden binnenlopen of een afspraak maken via: info@kalfire.com
Voor de aanschaf van onze haarden verwijzen wij u graag door naar een van onze erkende dealers in uw regio.

Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 13:00 - 16:00 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.kalfire.com

Aangesloten bij