Foto: 714187b0-07c8-4378-9319-1413c049aebd

Kalfire E-one:  4 nieuwe modellen voegen zich bij onze reeks elektrische haarden

Deze brandstofvrije en afvoerloze haard met gepatenteerde holografische technologie voor een ultrarealistisch vuur heeft eindeloze inbouwmogelijkheden en past bij de hedendaagse levensstijl.

20 November 2022

Deze brandstofvrije en afvoerloze haard met gepatenteerde holografische technologie voor een ultrarealistisch vuur heeft eindeloze inbouwmogelijkheden en past bij de hedendaagse levensstijl.

Voor wie de sfeer van een vuur wil met het gemak en de duurzame voordelen van een elektrisch haardvuur, biedt de Kalfire E-one een ongeëvenaarde ervaring. De unieke holografische technologie zorgt voor een adembenemend realistisch vuur met één druk op de knop. Dankzij de vele opties kan de gebruiker vanuit zijn comfortabele omgeving de sfeer creëren die bij de stemming past: het vlambeeld, vlamhoogte en intensiteit van de vlammen, de gloed van het assenbed, het geluid van dennenhout of het rustigere geknetter van beukenhout, met of zonder verwarming (Atmos Heating is als optie beschikbaar voor inbouwmodellen). Met deze hypermoderne hedendaagse elektrische haard zet de Nederlandse fabrikant Kalfire opnieuw de trend voor de toekomst van vuur.

Eindeloze inbouwmogelijkheden

De in 2020 gelanceerde Kalfire E-one heeft al vier designprijzen gewonnen en overtuigt ook wereldwijd haar klanten. Het oorspronkelijke frontmodel (E-one 100F, met een breedte van 100 cm) heeft onlangs gezelschap gekregen van een groter formaat met een breedte van 130 cm (E-one 130F) evenals twee hoekmodellen (E-one 130CR, E-one 130CL) en een driezijdig model (E-one 130S). Dit vergroot de mogelijkheid om van een haard te genieten in een vrijwel oneindig aantal interieurs of posities in een ruimte. Elk E-one model heeft dezelfde voordelen: er is geen rookkanaal of gastoevoer nodig, er is geen uitstoot en de vlammen geven geen directe warmte af waardoor de haard veilig en duurzaam is. Het enige wat je nodig hebt voor een ongeëvenaarde vuurervaring is een stopcontact!

"You have to see it to believe it”

Terwijl beelden van de Kalfire E-one het fascinerende realisme weergeven, verklaart de volledige ervaring met natuurlijke vonkjes, dynamisch vlammenspel en het geluid van knapperend hout waarom dit revolutionaire product zowel ontwerpjury's als klanten heeft weten te overtuigen. Het succes heeft Kalfire tot een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland gemaakt.

 

Meer van Kalfire
Reacties