Profielfoto van DRU

DRU

Ratio 8, 6921 RW Duiven
maandag
09:30 - 17:00
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 17:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Vuur. Het begin voor ons allemaal. DRU haalde 250 jaar geleden het vuur van buiten naar binnen. Ambacht zit ons in de vingers. Eerst gebruikten we vuur om te vormen, bij Diepenbroek & Reigers Ulft (DRU) in onze eigen gieterij. We produceerden potten en pannen, gemaakt met vuur, gebruikt boven vuur. Eeuwenlang onverwoestbare top kwaliteit. DRU bracht vuur bij families en zorgt voor het middelpunt in huis. Verwarming op kolen en hout waren de eerste stap maar zoals de tijd verandert, verandert DRU mee. Met de ontdekking van gas begonnen nieuwe mogelijkheden. Momenteel zijn we marktleider op het gebied van productie en distributie van gashaarden en houtkachels. En daar houdt het niet mee op, inmiddels ontwikkelen we volop op propaan, elektriciteit en zelfs waterstof. In korte tijd maken we vuur oneindig en zo blijven we nog altijd de oplossing voor warmte en sfeer.

Toekomst DRU

Ook morgen zijn we er nog. In een wereld die steeds groener wordt blijven we onderzoeken en innoveren. Werkend aan een duurzame toekomst raakt ons vuur nooit uitgedoofd. Met de gebruiker als inspiratiebron. Zoek je warmte of gaat het om sfeer? Door te luisteren naar deze wensen weten we wat nodig is en blijven we altijd dichtbij. Dus… ga er maar lekker voor zitten, neem de tijd. DRU gaat wel met jouw tijd mee. 

Bekijk onze brandvideo: https://youtu.be/Dh8rxwEFpSI?si=PbeJDPw51eh3mb2P 

Inspiration Centre

Breng een bezoekje aan ons Inspiration Centre. In het Inspiration Centre in Duiven is de gehele collectie haarden en kachels brandend te zien. Je kunt hier alle modellen en mogelijkheden live ontdekken en beleven. In het Inspiration Centre wordt niets verkocht, alles is erop gericht om jou zo goed mogelijk te adviseren en uiteraard te inspireren.

Het Inspiration Centre is van maandag t/m vrijdag geopend van 9:30 tot 17:00 uur.
Ons Inspiration Centre is gevestigd op het volgende adres:

DRU Inspiration Centre Nederland
Ratio 8
6921 RW Duiven

    
  

Aangesloten bij