Profielfoto van Vuurdesign

Vuurdesign

Balistraat 15, 3312 VA Dordrecht
maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Gesloten

Over ons

U bent van harte welkom in onze nieuwe eigentijdse showroom van drie verdiepingen.

Onze gashaarden en gaskachels zijn zelfs allemaal brandend te zien zodat u meteen verzekerd bent van de juiste keuze. Ons alomvattende assortiment bestaat uit liftruithaarden, cv-haarden en gesloten gashaarden, inbouwhaarden, inzethaarden en vrijstaande haarden zowel op gas als op hout gestookt, gaskachels, houtkachels, pelletkachels en pelletketels. Wij zijn specialist in het duurzame verwarmen van uw woning. Denk dan vooral aan houtkachels op cv, pelletkachels en pelletketels. Eventueel gecombineerd met zonnecollectoren.  

Wij zijn een klein familiebedrijf, vader en zoon, gespecialiseerd in haarden, schouwen en rookkanalen. Wij ontvangen u in onze showroom, komen bij u langs om het werk op te nemen en komen zelf de haard bij u installeren. 

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Klik HIER voor meer informatie. DE-Certificering
Wij zijn al jaren DE-gecertificeerd. De Nederlandse overheid heeft de DE-erkenning (Duurzame Energie) in het leven geroepen om consumenten zekerheid te bieden dat een installateur over de juiste kunde beschikt. 

Voordelen van een gecertificeerde installateur / erkend bedrijf:

Consumenten die een houtgestookte haard, kachel of ketel aanschaffen en laten installeren door een DE-erkend bedrijf, weten dat:
- dit aantoonbaar vakkundig gebeurt
- de installateur kennis heeft van de laatste ontwikkelingen
- veiligheid altijd voorop staat
- de installateur het maximale haalt uit elke installatie
- en daarbij ondersteund wordt door de brancheorganisaties en de geschillenregeling

Meer informatie 

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.vuurdesign.nl

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Barbas - Bellfires - Brunner - Dik Geurts - Dovre - DRU - Faber - Global Fires - Hase - HAVÉ Verwarming - Iron dog - JAcobus - Jydepejsen - Pierres d'Henri - Schiedel Metaloterm - Spartherm - Totem - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 18 merken