Profielfoto van JAcobus

JAcobus

Tolbaas 2-10, 8401 GD GORREDIJK

Over ons

Duurzame en ultraschone houtkachels van JAcobus

De duurzame JAcobus houtkachel van Janco de Jong heeft een aantal ijzersterke eigenschappen. Een uitstekende verbranding, een hoog rendement, een lage uitstoot van schadelijke stoffen én een eenvoudige bediening. In de JAcobus houtkachels kunnen alle houtsoorten worden gestookt. Dus ook hardhoutsoorten als Meranti, Azobé en natuurlijk eiken! 

Ontwikkeling
Janco de Jong, de bedenker en maker van de oorspronkelijk JAnus houtkachel, is al ruim dertig jaar lang actief met het ontwerpen en vervaardigen van houtkachels. De JAnus werd door hem ontworpen in 1981. Het voor die tijd unieke verbrandingssysteem was na 28 jaar, ondanks het doorvoeren van vele verbeteringen, niet meer up to date.

Met het kwaliteitsproduct JAnus als uitgangspunt, en gebruik makend van nieuwe ontwikkelingen en materialen, ontwikkelde Janco de Jong een houtkachel die vooruitloopt op strengere regelgeving ten aanzien van de uitstoot van houtkachels: de JAcobus.

Uniek voor de JAcobus houtkachel is het verbrandingssysteem. Dankzij dit bijzondere systeem is de verbranding vele malen effectiever en is de uitstoot van koolmonoxide (CO) en fijnstof veel lager. De vorming van PAK's (polycyclische aromatische koolwaterstoffen) is zelfs met 400% gereduceerd! Het verbrandingssysteem van de JAcobus is zo revolutionair dat octrooi is verleend.

Dealers
De JAcobus houtkachel is alleen verkrijgbaar bij erkende JAcobus dealers. Deze dealers zijn nauwkeurig geselecteerd door Janco de Jong. Bij hen kunt u terecht voor deskundig advies over de kachels en de plaatsing ervan, voor een stipte levering en goede service. Kijk op de kaart om te zien welke dealers bij u in de buurt gevestigd zijn.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.jacobus.nl