Profielfoto van Van Kessel Openhaarden en Kachels

Van Kessel Openhaarden en Kachels

Bedafseweg 14, 5406 TM UDEN
maandag
Gesloten
dinsdag
10:30 - 17:00
woensdag
10:30 - 17:00
donderdag
10:30 - 17:00
vrijdag
10:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 15:00
zondag
Gesloten

Over ons

Welkom bij Van Kessel Openhaarden en Kachels. Al meer dan 40 jaar actief in haarden en kachels.

Van Kessel openhaarden & kachels

Al meer dan 40 jaar is het familiebedrijf actief in het bouwen en installeren van diverse openhaarden, kachels, schouwen, rookkanalen en aanverwanten Onze showroom is meer dan 900 m2 groot en gelegen aan de weg van Uden naar Vorstenbosch in een landelijke omgeving. Vanaf de weg is hun showroom niet direct te zien, maar zeker waard om ’n bezoekje te brengen. ze hebben vele toestellen brandend opgesteld.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Klik HIER voor meer informatie. 

 

Plan een adviesgesprek in voor een uitgebreid en deskundig advies op maat !!

Bezoek ook eens onze website: www.vankesselkachels.nl

 
   

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - Barbas - Bellfires - Blue Chimney - Contura - Dimplex - Dovre - DRU - EdilKamin - Element4 - Faber - Focus - Atelier Dominique Imbert - Haarden Import Holland - Hergom - ISODUCT - JAcobus - Jøtul - Kalfire - Klover - Leenders Haardkachels - Lotus - Meteor - Morsø - Nordpeis - NunnaUuni - RENY - Schiedel Metaloterm - Schmid - Stovax & Gazco - Tulikivi - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 31 merken