Profielfoto van RENY

RENY

Ganzestaartsedijk 14, 5525 KC Duizel

Over ons

Specialist in houtkachels en houthaarden. RENY is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Duizel. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een team van vakmensen met een passie voor houtkachels heeft daarvoor de modernste systemen en machines tot haar beschikking. Zo kunnen we de kwaliteit, service en garantie, die we willen leveren, garanderen.

Specialist in houtkachels en houthaarden
Sinds de oprichting in 1975 heeft RENY zich gespecialiseerd in houthaarden en later zijn daar houtkachels aan toegevoegd. Het assortiment bestaat uit inzethaarden en vrijstaande kachels in verschillende stijlen, van modern tot klassiek. In 2014 heeft RENY de eerste modellen terraskachels (met gesloten verbranding) geïntroduceerd.
Als één van de pioniers in de branche heeft RENY een ruime ervaring met het ontwikkelen en maken van houtgestookte kachels en haarden. Dat ziet u terug in de modellen die we leveren, onder meer in het hoge afwerkingsniveau. De moderne verbrandingssystemen van RENY hebben een gesloten en CO2-neutrale verbranding met een hoog rendement. Als specialist innoveren we voortdurend en zijn we op zoek naar nieuwe en verbeterde technieken en materialen. Pas na uitgebreid testen worden deze in de diverse modellen toegepast.

Brabants familiebedrijf
RENY is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Duizel. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een team van vakmensen met een passie voor houtkachels heeft daarvoor de modernste systemen en machines tot haar beschikking. Zo kunnen we de kwaliteit, service en garantie, die we willen leveren, garanderen.

Deskundig advies van uw RENY dealer
Een goed en persoonlijk advies vinden wij belangrijk.
Een kachel koopt u tenslotte voor meerdere jaren. Dan is het van belang dat u weet welk type en model kachel het beste voldoet aan uw wensen en past in uw situatie. Daarom werkt RENY, verspreid over het land, nauw samen met deskundige dealers. Zij hebben een jarenlange ervaring in houtgestookte kachels en weten waarmee u bij het maken van een keuze rekening moet houden. U moet daarbij denken aan de keuze van het juiste vermogen (kW), een goed functionerende schoorsteen, voldoende ventilatie en een veilige installatie. Ook na de installatie is de dealer uw eerste aanspreekpunt voor vragen en ondersteuning.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

Aangesloten bij