Partner

V.O.F. Voermans Cillekens

Sinds 1995 heeft Voermans-Cillekens te Heythuysen zich gespecialiseerd in haarden, kachels en schouwen. Als dealer van nagenoeg alle bekende merken heeft Voermans-Cillekens een showroom met daarin een ruime keuze aan haarden, kachels, schouwen en tuinhaarden.Naast de installatie van haarden en kachels, creëert Voermans-Cillekens – volledig volgens de wens van de klant – op locatie, een op maat gemaakte ombouw voor de inbouwhaard die zich hierdoor onderscheidt van een standaard product.Voermans-Cillekens is erkend installateur van de Stichting EVIS. Hiervan zijn er maar vier in Limburg. Tevens is Voermans-Cillekens lid van de Stichting Nederlandse Haarden en Kachelbranche (NHK), die consumenten zekerheid biedt dat een installateur over de juiste kennis en kunde beschikt om haarden en kachels op een juiste en veilige manier te installeren.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel

Familiebedrijf
Voermans-Cillekens is een familiebedrijf met een dertigjarige geschiedenis en ervaring in haarden, kachels en schouwen. De organisatiestructuur is laagdrempelig en de medewerkers zijn gemakkelijk bereikbaar.

Klantgericht
Voermans-Cillekens is een klantgericht bedrijf. De service naar de klant staat centraal. De afdeling verkoop doet er alles aan om de verwachtingen, de wensen en de ideeën te van de klant te verwezenlijken.

Service
Voermans-Cillekens verleent service op de door hen geleverde producten. Dit houdt in dat na aanschaf van een product bij Voermans-Cillekens eveneens service voor dit product mogelijk is.

Openingstijden winkel en showroom:

Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag open van: 09.30 - 12.00 uur
Pauze van: 12.00 - 13.00 uur
Geopend van: 13.00 - 17.00 uur

Zaterdag geopend van: 10.00 - 16.00 uur

Zondag: Gesloten

Meer informatie

Bezoek ook eens onze website: www.voermans-cillekens.nl

artikelen

Vrijstaande gaskachel

Vrijstaande gaskachel

Vrijstaande houtkachel

Vrijstaande houtkachel

Toon alle 5 artikelen
collecties
V.O.F. Voermans Cillekens heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Kloosterstraat 120
6003 CZ Heythuysen

0475-493368RECENSIES
CONTACT
Kloosterstraat 120
6003 CZ Heythuysen

0475-493368