Profielfoto van Stichting Evis

Stichting Evis

Over ons

De vereniging Nederlandse Haarden- en Kachelbranche verkoop-installatie heeft het initiatief genomen voor een officiële erkenning van installateurs van haarden en kachels. Daaraan kunnen de betere installateurs worden herkend, waarbij u zeker weet dat u met een vakbekwaam bedrijf te maken heeft.

De branchevereniging NHK verkoop-installatie heeft, om consumenten zekerheid te bieden dat een bedrijf over de juiste kennis en kunde beschikt om haarden en kachels op een goede en veilige manier te installeren, enkele jaren geleden het initiatief genomen voor een officiële erkenningsregeling voor bedrijven die haarden en kachels installeren en onderhouden.

Aan zo'n erkenning kunnen de betere bedrijven met vakbekwaam personeel worden herkend, waarbij u zeker weet dat u met een deskundig en goed geoutilleerd bedrijf te maken heeft.

Voor het afgeven van deze erkenningen is de onafhankelijke Stichting Erkenningsregelingen voor Installateurs van Sfeerverwarming - kortweg Stichting EVIS - opgericht.
Elk jaar opnieuw worden alle erkende bedrijven door deze stichting beoordeeld of zij nog aan de strenge eisen voor erkenning voldoen. Maar ook tussentijds worden de door erkende bedrijven uitgevoerde of nog in aanbouw zijnde projecten steekproefsgewijze door speciaal opgeleide inspecteurs beoordeeld.

Kies een erkend bedrijf
Het geven van een goed advies en het verantwoord installeren van een haard of kachel vereist veel vakmanschap, feeling en betrouwbaarheid. 

Kies daarom altijd voor een erkend installateur, die bewezen heeft dat hij over de nodige vakbekwaamheid en kennis beschikt. Klik hier voor een overzicht van de erkende bedrijven.